Netwerkbijeenkomst ‘Medewerkers aan het woord’-Leernetwerk recruitment

23 juni 2022 14.45 - 17.30 uur

Verbind, deel ervaringen, doe inspiratie op en vergroot je netwerk met recruitment professionals in Zorg en Welzijn 

Hoe enthousiasmeer, motiveer en activeer je medewerkers om relevante content over je organisatie te delen binnen hun persoonlijke sociale netwerken? Tijdens deze bijeenkomst zoomen we in op de voordelen van employee advocacy: de inzet van werk- en merkambassadeurs voor recruitment. ‘Medewerkers aan het woord’ vergroot de betrokkenheid van medewerkers en draagt bij aan behoud. Leer hoe je dit borgt binnen je organisatie als onderdeel van het strategisch recruitmentplan, én hoe je grip blijft houden op je social media kanalen. Dit is de rode draad tijdens deze netwerkbijeenkomst ‘Medewerkers aan het woord’ voor recruitment professionals. 

Leer collega-recruitment professionals binnen Zorg en Welzijn kennen, met wie je ervaringen over dit onderwerp kunt delen, inspiratie opdoet, verbindt en misschien wel kunt gaan samenwerken! Tijdens een gezellige middag met een afsluitend borrel en een hapje, kun je kennis en ideeën opdoen over de inzet van werk- en merkambassadeurs. Meld je vóór 16 juni aan voor deze netwerkbijeenkomst op donderdag 23 juni via de aanmeldbutton.

De sprekers van de dag zijn:

Marieke Dam

Marieke Dam is de eigenaar van YODA Recruitment. Met als specialisatie kandidaat gericht werven is YODA Recruitment de verbindende schakel tussen bedrijf, kandidaat en de hedendaagse recruitment (marketing) technieken. Met project-, advies- en werkervaring als interim recruiter bij meer dan 35 organisaties – waaronder veel zorg- en welzijnsorganisaties – weet Marieke snel tot de kern van een vraagstuk te komen en geeft ze realistisch en professioneel advies dat aansluit bij de branche en arbeidsmarkt van jouw organisatie.

Koen Jordaans

Koen Jordaans is oprichter van Apostle: een platform met employee advocacy programma. Een specialist in de Europese markt in het activeren van merkambassadeurs op sociale media. Met klanten uit verschillende branches, waaronder Zorg & Welzijn.

Voor wie?

  • Recruiters
  • Professionals die zich bezighouden met arbeidsmarktcommunicatie

Deze bijeenkomst is voor leden van WZW. 

Datum
Donderdag 23 juni 2022

Tijdstip
14.45 uur – 17.30 uur

Programma
14.45 uur            Inloop
15.00 uur            Start netwerkbijeenkomst
15.30 uur                Sprekers Marieke Dam en Koen Jordaans over ‘Employee advocacy als onderdeel van je strategisch recruitmentplan’ en alle ruimte om je vragen te stellen
16.15 uur            Interactieve sessie
17.00-17.30 uur  Borrel en een hapje

Locatie
Leidenweg 70
6843 LD Arnhem

Kosten
Deze bijeenkomst, inclusief borrel, is gratis voor leden van WZW.

Informatie
Heb je vragen? Neem dan contact op met projectmanager Yvonne Smets, per mail via y.smets@wzw.nl of op telefoonnummer 06 – 30 24 75 18.

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst is niet meer mogelijk!