Lunchbijeenkomst Partnerschap in Ondernemen: Hoe ondersteun je medewerkers met geldzorgen?

Meld je aan
06 december 2022 12.00 - 14.00 uur

Uit onderzoek van het Nibud blijkt dat ruim 60% van de werkgevers te maken heeft met personeel met schulden. Medewerkers met schulden zijn vaker ziek en werken vaak minder geconcentreerd. Vanuit het perspectief van goed werkgeverschap loont het om deze medewerkers te ondersteunen. Maar, hoe doe je dat als werkgever? Daarover gaat de eerstvolgende lunchbijeenkomst van Partnerschap in Ondernemen. We nodigen je van harte uit om deel te nemen.

Hoe ondersteun je medewerkers met geldzorgen?

Kom naar de lunchbijeenkomst van Partnerschap in Ondernemen op 6 december en pik een graantje mee van de aanpak en tips van de Moedige Dialoog. Deze organisatie zet zich in voor de financiële en sociale redzaamheid van mensen in heel Nederland en helpt bedrijven met een bewezen succesvolle aanpak bij medewerkers met schulden. Werkgevers krijgen hulp bij preventie en het vroeg signaleren van geldproblemen bij hun medewerkers.

Wat kan je verwachten?

Naast informatie over de aanpak van de Moedige Dialoog, krijg je tijdens de bijeenkomst ook handvatten om geldzorgen van medewerkers te (leren) herkennen. Na het plenaire gedeelte is er gelegenheid om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan tijdens een verzorgde lunch. Deelname is kosteloos.

We hopen je te ontmoeten op 6 december. Schrijf je nu in via de roze aanmeldknop bovenaan deze pagina, het aantal plaatsen is beperkt.

Datum

Dinsdag 6 december 12.00 tot 14.00 uur

Locatie

Landwinkel De Woerdt, Ressen

Partnerschap in Ondernemen

Wil je door deskundige sprekers bijgepraat worden en tegelijk netwerken met andere ondernemers en werkgevers in Rijk van Nijmegen? Dan is Partnerschap in Ondernemen iets voor jou! Deelname aan netwerkbijeenkomsten is bovendien gratis. Blijf op de hoogte met onze nieuwsbrief. Vragen of opmerkingen over deze mail? Neem contact op via info@wspnijmegen.nl

Partnerschap in Ondernemen wordt je aangeboden in samenwerking met: