Leernetwerkbijeenkomst Recruitment: Kunstmatige intelligentie (AI) in recruitment

Meld je aan!
04 maart 2024 14.00 – 16.00 uur

Gaat AI jouw werk als recruiter straks overnemen? Wees niet bang; jij hebt zoveel kwaliteiten, waaronder emotionele vaardigheden, die AI nog lang niet kan vervangen. Bij recruitment kan AI menselijk talent waarschijnlijk nooit volledig invullen. In een wereld die steeds digitaler wordt, is het wel van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Deze bijeenkomst van het leernetwerk recruitment biedt een unieke gelegenheid om meer te leren over de toepassing van kunstmatige intelligentie (AI) in het wervingsproces. 

Hoe kun je als recruiter AI juist vóór je laten werken, zodat het je werk makkelijker maakt? Je kunt het bijvoorbeeld inzetten voor het schrijven van een vacaturetekst en sourcen. Hoe doe je dat? En welke vormen van AI zijn er?

Voor dit leernetwerk hebben we twee experts uitgenodigd die je alles vertellen over AI, je vragen beantwoorden en je aan het werk zetten met een korte workshop. Wil jij tips en tricks over het gebruik van AI in jouw werk als recruiter? Meld je dan aan voor deze praktische bijeenkomst op maandag 4 maart!

*Deze tekst is mede tot stand gekomen door het gebruik van AI.

Sprekers

Lukas 
Hoi, mijn naam is Lukas Yacoub en ik ben recruitment specialist bij Recruitment Now en op dit moment in opdracht bij RIBW AVV.

Ik heb een achtergrond in IT en Business, vandaar dat ik ook goed overweg kan met verschillende softwareapplicaties en tegenwoordig ook AI. Ik hoop dat Naut en ik jullie wat kunnen bijbrengen over AI en software in het algemeen!

Naut
Ik ben Naut Janssen van Recruitment Now. Mijn fascinatie voor technologie en innovatie binnen recruitment is echt tot leven gekomen bij Joboti, waar ik zag hoe AI chatbots het recruitmentproces kunnen veranderen en verbeteren. Die ervaring heeft me niet alleen geïnspireerd, maar ook doen inzien hoe essentieel technologie is in het stroomlijnen en verbeteren van onze recruitmentprocessen.

Met een voortdurende drang om de nieuwste technologische ontwikkelingen te omarmen, ben ik gepassioneerd over het verkennen van het potentieel van AI om onze manier van werken te optimaliseren. Ik geloof dat AI ons niet gaat vervangen, maar juist ondersteunt door processen efficiënter, effectiever en gebruiksvriendelijker te maken.

Samen gaan we ontdekken hoe AI de toekomst van recruitment kan vormgeven. Niet alleen door het vinden van de juiste talenten, maar door het hele wervingsproces te transformeren. We kijken ernaar uit om onze inzichten te delen en met jullie te verkennen hoe we technologie kunnen inzetten om onze processen naar een hoger niveau te tillen.

Voor wie?
  • Recruiters
  • Arbeidsmarktcommunicatiespecialisten
  • HR-professionals met Werving & Selectie als verantwoordelijkheid

Deze bijeenkomst is alleen bedoeld voor leden van WZW (max. 20 deelnemers).

Praktische informatie

Datum
Maandag 4 maart 2024

Tijdstip
14.00 – 16.00 uur
Inloop vanaf 13.45 uur, start 14.00 uur

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem

Kosten
Deze bijeenkomst is gratis voor leden van WZW.

Informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met projectmanager Yvonne Smets, y.smets@wzw.nl of 06 – 30 24 75 18.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door op de aanmeldbutton bovenaan deze pagina te klikken en het bijbehorende inschrijfformulier in te vullen. Wees er snel bij, want er is plek voor maximaal 20 deelnemers!