Leernetwerk Strategische Personeelsplanning (SPP)

Meld je aan
09 mei 2023 15.00 - 17.00 uur

Op dinsdag 9 mei a.s. organiseren wij een nieuwe bijeenkomst van het leernetwerk Strategische Personeelsplanning met als thema: WOZO en TAZ. Welke rol heeft SPP daarin en hoe kunnen data je daarbij helpen?

Het leernetwerk Strategische Personeelsplanning is een plek waar professionals van de bij WZW aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties elkaar op inhoud vinden. Aan dit netwerk nemen HR-adviseurs en andere geïnteresseerden op dit thema deel.

Sprekers
Voor deze bijeenkomst hebben wij de volgende sprekers uitgenodigd:
Marcel Haverkamp is senior adviseur arbeidsmarkt regioteam bij het ministerie van VWS. Hij neemt jullie mee in de doelstellingen van WOZO/TAZ en de rol die SPP hierin kan vervullen.
Bas Schiebaan is senior consultant HR bij PFZW. Hij zal een toelichting geven op de relevante data die via PFZW verkregen kunnen worden.
Atie Gelderloos is Directeur Rivierenland bij Santé Partners. Zij vertelt over de ervaringen die de organisatie heeft met het gebruik van data en wat dit hen heeft opgeleverd.

De volgende onderwerpen komen hierbij aan bod:
• WOZO en TAZ: Wat houden deze programma’s globaal in?
• Welke rol heeft (R)SPP hierin? Hou kunnen data hierin ondersteunen?
• Teaser op de regionale cijfers m.b.t zorgvraagontwikkeling en vervangingsvraag.
• Toelichting beschikbaar budget vanuit VWS om verdiepende maatwerkvragen via WZW uit te zetten bij PFZW.
• Ervaringen op het gebied van datagebruik binnen de organisatie.

In gesprek
Wij horen graag van jullie of de getoonde cijfers voldoende interessant zijn om verder uit te werken voor de verschillende branches.

Voor wie?
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor onze leden en is kosteloos. Specifiek voor HR-professionals en andere geïnteresseerde professionals die met SPP werken.

Datum
Dinsdag 9 mei 2023

Tijdstip
15.00 – 17.00 uur

Locatie
WZW kantoor, Leidenweg 70, Arnhem (parkeren kan gratis voor de deur)

Contact
Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Maurits Follender Grossfeld, 06 – 82 09 47 40

Aanmelden
Heb je interesse om deel te nemen? Meld je dan snel aan via bovenstaande aanmeldknop, want er is plek voor maximaal 25 deelnemers. Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, laat het ons dan z.s.m. even weten. Dan kunnen wij alsnog geïnteresseerden verwelkomen die op de wachtlijst terecht zijn gekomen.