Leernetwerk Strategische Personeelsplanning

Meld je aan
23 november 2023 15.00 - 17.00 uur

Donderdag 23 november staat het leernetwerk Strategische Personeelsplanning (SPP) gepland waarin we aan de slag gaan met regionale data en regionale samenwerking. Welke rol heeft SPP daarin en hoe kunnen data je daarbij helpen? Op basis van concrete verdiepingen bij drie leden van WZW, gaan we jullie meenemen in wat de (on)mogelijkheden zijn bij het analyseren van data.

De bijeenkomst wordt geleid door Marcel Haverkamp; senior adviseur arbeidsmarkt regioteam bij het ministerie van VWS en als regio-ondersteuner betrokken bij WZW en Willem Rutgers; senior programmamanager bij WZW en onder andere verantwoordelijk voor de lijnen Aantrekkelijk Werkgeverschap, Innovatie en Arbeidsmarktinformatie.

Samen met Pro Persona, Driestroom en st. Maartenskliniek hebben we onlangs een eerste inventarisatie gedaan en deze ervaringen nemen we mee in deze bijeenkomst.

Wat gaan we doen?

  • Je krijgt zicht op de (sub)regionale data van de WZW regio.
  • We bespreken welke rol (R)SPP hierin heeft. En welke rol data hierin hebben.
  • Je gaat aan de slag met de mogelijkheden voor jouw eigen organisatie.
  • In subgroepen gaan we werken met data in de portal je krijgt de mogelijkheid om kosteloze maatwerkvragen (op regionaal niveau) te stellen die we voorleggen aan PFZW.
  • We informeren je over de mogelijkheden om de gesubsidieerde leergang SPP te volgen voor extra verdieping in jouw organisatie.
  • Na afloop van de bijeenkomst ontvang je de factsheet ‘regionale arbeidsmarktdata’ met unieke data van deze regio die je meteen als SPP praatstuk kunt gebruiken in jouw organisatie.

Voorbereiding
Meld jouw organisatie alvast aan in de portal van PFZW om, met de inlog die je ontvangt, concreet aan de slag te kunnen tijdens de bijeenkomst.
Vergeet niet jouw eigen laptop en/of tablet mee te nemen op 23 november!

Voor wie?
Deze gratis bijeenkomst wordt georganiseerd voor onze leden; specifiek voor HR-professionals, business controllers en andere geïnteresseerde professionals die met SPP werken.

Datum
Donderdag 23 november 2023

Tijdstip
15.00 – 17.00 uur

Locatie
WZW kantoor, Leidenweg 70, Arnhem (parkeren kan gratis voor de deur)

Contact
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Willem Rutgers, via w.rutgers@wzw.nl of 06 83 44 45 82.

Aanmelden
Heb je interesse om deel te nemen? Meld je dan snel aan via bovenstaande aanmeldknop, want er is plek voor maximaal 25 deelnemers. Mocht je na aanmelding onverhoopt verhinderd zijn, laat het ons dan z.s.m. even weten. Dan kunnen wij alsnog geïnteresseerden verwelkomen die op de wachtlijst terecht zijn gekomen.