Leernetwerk stage- en opleidingscoördinatoren – Instroom onderwijs Zorg en Welzijn

Meld je hier aan!
09 oktober 2023 14.00 – 16.00 uur

De arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn staat voor een grote uitdaging: hoe houden we de zorg en maatschappelijke dienstverlening toegankelijk en betaalbaar voor iedereen die dat echt nodig heeft? Het werkveld en onderwijs hebben daarbij een gedeelde verantwoordelijkheid voor het talent van morgen. De instroom van studenten houdt immers direct verband met de toekomstige beschikbaarheid van professionals in Zorg en Welzijn.

In de eerste editie van onze onderwijsuiting worden trends gepubliceerd en wordt duiding gegeven aan instroomdata van zorg- en welzijnsopleidingen in het mbo en hbo in Midden- en Zuid-West Gelderland. Hierin zien we onder andere dat we te maken hebben met een ontgroening én dat studenten steeds vaker kiezen voor de deeltijd- of BOL-variant van een opleiding.

Tijdens het leernetwerk stage- en opleidingscoördinatoren op 9 oktober a.s. gaan we hierover met elkaar in gesprek. Wat betekent de ontgroening voor jouw organisatie? Hoe kunnen we stages inrichten zodat het past bij de behoeftes van de huidige studenten? Waar zien we kansen om in te springen op de ontwikkelingen in de regio? Ook is er voldoende ruimte om te netwerken.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor opleidings- en stagecoördinatoren van onze leden. Deelname is gratis.

Datum
Maandag 9 oktober 2023

Tijdstip
14.00 – 16.00 uur

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem

Informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het Leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren? Neem dan contact op met Nienke Freije, n.freije@wzw.nl | 06 – 13 784 652, of Jennifer de Boer, j.deboer@wzw.nl | 06 – 82 834 708.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door bovenstaand aanmeldformulier in te vullen. Er zijn voor deze bijeenkomst maximaal 25 plekken beschikbaar. Daarna word je automatisch op een wachtlijst geplaatst.