Leernetwerk Recruitment – Training ‘Skillsgericht werken voor recruiters’

Meld je hier aan!
22 april 2024 13.00 - 17.00 (inloop 12.45 uur)

Als recruiter droom je van de perfecte match tussen kandidaat en vacature. Nou ja, dromen… Het is in ieder geval één van je belangrijkste drijfveren in je werk. In de huidige krappe arbeidsmarkt is dat nu juist de grote uitdaging. Tijd voor een andere benadering van talent, waarbij we veel meer gaan matchen op de skills die mensen hebben in plaats van dat we enkel kijken naar hun diploma’s en werkervaring.

Kom naar de praktische leernetwerkbijeenkomst Skillsgericht werken voor recruiters op maandag 22 april. Meld je vandaag nog aan, het aantal plekken is beperkt!

Wat kun je verwachten
Deze interactieve training wordt gegeven door Rogier Berghauser Pont (trainer) en Ton Krol (Co-trainer) van Bright Work Solutions*. Zij nemen ons mee in wat skills zijn, hoe je ze goed vertaalt naar vacatureteksten en hoe je een gesprek voert op basis van skills.

Programma
Je bent vanaf 12.45 uur van harte welkom. We starten om 13.00 uur en vervolgens gaan we met de volgende onderdelen aan de slag:

  • Ervaar hoe skills gekoppeld kunnen worden aan beroepen.
  • Schrijf een vacature op basis van skills.
  • Oefen met het skillsgerichte interview.

Uniek: neem je vacaturehouder mee! 
Hoe mooi zou het zijn als ook je vacaturehouder geïnspireerd wordt om met een meer open blik naar talent te kijken? Want dan kun jij als recruiter de stap maken naar skillsgericht werven én matchen. Dit draagt bij aan duurzame inzetbaarheid, behoud en loopbaanmogelijkheden van medewerkers voor jouw organisatie. Stuur deze uitnodiging daarom door naar je vacaturehouder(s) en kom samen naar dit leernetwerk (uiteraard ben je ook alleen van harte welkom)!

*Bright is een jong bedrijf gespecialiseerd in skillsgerichte oplossingen zoals skillspaspoorten, skills based werving en selectie en skills based leeroplossingen.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Recruiters
  • HR-professionals met werving en selectie in hun portefeuille

Deze bijeenkomst wordt kosteloos georganiseerd voor leden van WZW.

Datum
Maandag 22 april 2024

Tijdstip
13.00 – 17.00 uur (inloop 12.45 uur)

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem

Informatie
Heb je vragen over het leernetwerk recruitment? Neem dan contact op met de projectmanager Yvonne Smets via y.smets@wzw.nl of bel 06 30 24 75 18.

Aanmelden
Meld je aan via bovenstaande aanmeldknop.
Wees er snel bij, want er is plek voor maximaal 20 deelnemers.