Leernetwerk recruitment: Medewerkersreis – Welke reisleider kun jij zijn?

Meld je aan
13 februari 2023 13.00 - 14.00 uur

Het blijft een uitdaging om aan (passende) medewerkers te komen. En vooral om ze te behouden! Nieuwe medewerkers stappen vaak meteen op een rijdende trein met alle gevolgen van dien: verzuim, vertrek of een ommezwaai van enthousiasme naar verzuring. Dit kun je als organisatie doorbreken.

Hoe zorg je voor een optimale medewerkersreis, waardoor medewerkers zich sneller onderdeel voelen van jouw organisatie en langer blijven? En welke reisleider kun jij als recruiter of adviseur arbeidsmarktcommunicatie zijn? Laat je hierover inspireren tijdens deze online bijeenkomst op maandag 13 februari.

Ervaringen uit de regio

Tijdens deze bijeenkomst deelt Matteo Kooman zijn ervaringen van zes verschillende medewerkersreizen uit de regio Arnhem en Foodvalley. Wat ging goed en wat zijn mogelijke valkuilen? En welke onderdelen zou jij kunnen inzetten in jouw organisatie? Matteo laat zien welke impact de inzet van een medewerkersreis heeft op het behoud van jouw nieuwe collega‘s. Ontdek welke manier van reizen het beste bij jouw organisatie past!

Wie is Matteo?

Matteo is 45 jaar, getrouwd met Joyce en samen met drie kinderen en een hond wonen zij in regio Arnhem. Hij heeft een HR-achtergrond en werkte bij verschillende bedrijven in diverse HR-rollen. Dit combineerde hij vanaf medio 2013 met zijn bedrijf OWL.

Vanaf eind 2017 werkt hij volledig zelfstandig en doet hij wat hij echt leuk vindt: hij geeft HR-advies (projecten ‘De organisatiebuddy’ en ‘De medewerkersreis’), workshops, teambuildingsactiviteiten en individuele coaching. Met OWL organiseert hij leuke bijeenkomsten voor bedrijven. Ook is hij dagpresentator, trainingsacteur en onderdeel van cabaret duo ROMA.

Voor wie?

  • Recruiters
  • Arbeidsmarktcommunicatiespecialisten
  • HR-professionals met Werving & Selectie als verantwoordelijkheid

Deze bijeenkomst is voor leden van WZW. 

Datum
Maandag 13 februari 2023

Tijdstip
13.00 uur – 14.00 uur

Vorm
Dit is een online bijeenkomst via Microsoft Teams.
Je ontvangt de Teams-link in je mailbox na aanmelding.

Kosten
Deze bijeenkomst is gratis voor leden van WZW.

Informatie
Heb je vragen? Neem dan contact op met Susanne Haarsma | 06 – 835 667 50.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze online bijeenkomst via de roze aanmeldbutton bovenaan deze pagina.