Leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren ‘Met impact aan tafel’

Meld je aan
14 december 2023 14.00 tot 17.00 uur

Op donderdag 14 december a.s. van 14.00 tot 17.00 uur organiseren wij de fysieke training ‘Met impact aan tafel komen en blijven bij management en bestuur’. We hebben deze training speciaal ontwikkeld voor jou als opleidings- en stagecoördinator.

Samen met onderwijsinstituut Van der Hilst bieden we je een leerzame middag waarin je handvatten krijgt voor hoe jij een gelijkwaardige en sterke(re) gesprekspartner kunt zijn op strategisch niveau voor management en bestuur.

Wat gaan we doen
Onder professionele begeleiding zoom je in op situaties uit de praktijk die jij lastig vindt en/of waarin je jezelf wilt ontwikkelen. Denk aan:

  • Hoe kom ik aan tafel bij bestuur en management?
  • Hoe bereid ik mij voor en wat is mijn strategie?
  • Hoe pak ik regie in het gesprek en hoe krijg ik mijn (strategische) plan over de bühne?
  • Waar moet ik op letten (o.a. gespreksstructuur, mindset en houding)?

Voor wie?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor opleidings- en stagecoördinatoren van onze leden.

Datum
Donderdag 14 december 2023

Tijdstip
14.00 – 17.00 uur

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem

Aanmelden 
Je kunt je aanmelden voor deze gratis* bijeenkomst door bovenstaand aanmeldformulier in te vullen. Er zijn voor deze bijeenkomst maximaal 30 plekken beschikbaar. Daarna word je automatisch op een wachtlijst geplaatst.

* No show
Aan deze bijeenkomst zijn externe kosten verbonden die we in principe niet doorberekenen aan de deelnemers. In geval van no show zijn wij echter genoodzaakt € 50,- in rekening te brengen. We hopen op jullie begrip hiervoor. Check de voorwaarden op wzw.nl.

Informatie
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het Leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren? Neem dan contact op met Nienke Freije, n.freije@wzw.nl | 06 – 13 784 652, of Jennifer de Boer, j.deboer@wzw.nl | 06 – 82 834 708.