Leernetwerk loopbaanontwikkeling

Meld je hier aan!
07 november 2023 14.00 - 16.30 uur

Wil je alles weten over de skillsbased arbeidsmarkt, welke kansen dit biedt voor Zorg en Welzijn en samen verkennen wat dit betekent voor jouw rol als loopbaancoach of HR-professional? Meld je dan aan voor het leernetwerk Loopbaanontwikkeling op dinsdag 7 november aanstaande.

Programma
In de huidige arbeidsmarkt staat te veel potentieel aan de kant of wordt potentieel niet optimaal ingezet. Het huidige systeem houdt te weinig rekening met vaardigheden en ervaringen die mensen wél hebben. De skillsbased arbeidsmarkt moet oplossing bieden. We delen de belangrijkste landelijke en regionale ontwikkelingen op dit thema en hoe we daarin samenwerken met regionale onderwijspartners en aansluiten bij landelijke partijen als CompetentNL.

Regionale en landelijke ontwikkelingen
ROC Nijmegen zet zich met de programmalijn ‘In het hart van de arbeidsmarkt’ in, om de beweging naar een skillsbased arbeidsmarkt te stimuleren. Dit doen zij in samenwerking met werkgevers en relevante partners. Mathilde Kuiper, programmamanager bij ROC Nijmegen, neemt ons tijdens het leernetwerk mee in de nieuwe ontwikkelingen en kansen die een skillsbased arbeidsmarkt biedt.

Skills-experimenten
Je krijgt alles te horen over de skillsexperimenten die in onze regio worden uitgevoerd in samenwerking met acht zorg- en welzijnsorganisaties, de HAN en ROC Nijmegen. We informeren je over de aanpak in onze regio, hoe je daar zelf een rol in kunt spelen en wat er binnen jouw organisatie leeft. Neem alvast een kijkje op onze projectpagina.

Skillsbased benadering en jouw rol
Tijdens het leernetwerk verkennen we samen wat de skillsbased benadering voor jouw werk als loopbaancoach of HR-professional betekent. Heb jij een best practice die anderen niet mogen missen? Laat het dan weten, dan zorgen we dat daarvoor ruimte komt in het programma.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Loopbaan- en/of reïntegratiecoaches
  • HR-professionals met loopbaanontwikkeling in hun portefeuille

Deze bijeenkomst wordt kosteloos georganiseerd voor leden van WZW.

DATUM
Dinsdag 7 november 2023

TIJDSTIP
14.00 – 16.30 uur

LOCATIE
WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem.

INFORMATIE
Heb je vragen over het leernetwerk loopbaanontwikkeling? Neem dan contact op met Wies Koopman via w.koopman@wzw.nl of bel 06 – 302 44 965.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier in te vullen via bovenstaande aanmeldknop. Wees er op tijd bij want het aantal plekken is beperkt!