Kersteditie Leernetwerk Recruitment – Arbeidsmarktcijfers

Meld je aan
19 december 2022 15.00 - 17.00 uur

Het jaar 2022 loopt richting zijn einde. De kerstspullen liggen klaar in de winkels en een nieuw jaar staat voor de deur… Een mooi moment om samen te proosten op behaalde successen en vooruit te kijken naar de uitdagingen voor 2023.

We nodigen je van harte uit voor de kersteditie van het Leernetwerk Recruitment op maandag 19 december van 15.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze bijeenkomst verdiepen we ons, onder leiding van Jack Harmsen, in de laatste (sub)regionale arbeidsmarktcijfers van 2022 en de prognoses voor 2023.

Kerstborrel

We sluiten dit laatste Leernetwerk Recruitment van het jaar af met een gezellige borrel. En om de kerstsfeer compleet te maken: trek je meest originele kersttrui uit de kast!

Doe inspiratie op voor je plannen voor het nieuwe jaar, breid je netwerk uit en spendeer een leuke middag met collega-recruitmentprofessionals.

Jack Harmsen

Jack is projectmanager op het gebied van arbeidsmarktinformatie bij WZW. Hij draagt zorg voor de jaarlijkse factsheets Arbeidsmarkt in Beeld en het gelijknamige dashboard wzw.arbeidsmarktinbeeld.nl, om zorg- en welzijnsorganisaties binnen onze regio te voorzien van alle benodigde arbeidsmarktcijfers van Zorg en Welzijn.

Tijdens deze bijeenkomst informeert Jack je over interessante cijfers voor recruitment in Zorg en Welzijn. Je gaat naar huis met een adequaat beeld van de meest actuele arbeidsmarktcijfers en prognoses. Zo ga je goed beslagen ten ijs het jaar 2023 in!

Datum
Maandag 19 december 2022

Tijd
15.00 tot 17.00 uur

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem.
Het is mogelijk de auto gratis te parkeren voor ons pand. 

Programma
14.45 uur    Inloop
15.00 uur    Presentatie Arbeidsmarktcijfers door Jack Harmsen
15.30 uur    Inspirerende netwerksessie  In gesprek over successen en uitdagingen
16.00 uur    Thema’s Leernetwerk Recruitment 2023 – Onder het genot van een hapje en drankje
17.00 uur    Afsluiting – Uitreiking prijs meest originele kersttrui

Voor wie
Deze bijeenkomst is bedoeld voor de onderstaande professionals van leden van WZW:

  • Recruiters
  • Arbeidsmarktcommunicatiespecialisten
  • HR-professionals met Werving & Selectie als verantwoordelijkheid

Deelname is gratis.

Contact
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het Leernetwerk Recruitment? Neem dan contact op met projectmanager Yvonne Smets | 06 – 302 475 18.

Aanmelden
Meld je aan voor deze bijeenkomst door op de roze aanmeldbutton bovenaan deze pagina te klikken en het bijbehorende inschrijfformulier in te vullen.