Inspiratiebijeenkomst (On)gekend teamtalent

Meld je aan
11 mei 2022 09.30 tot 11.30 uur

Weten wat jij kunt doen voor de zorgmedewerker van de toekomst?

De zorg van de toekomst en de rol van zorgtechnologie is voor veel leidinggevenden, hr-medewerkers en praktijkopleiders niet iets waar ze zelf al actief mee bezig zijn. Vaak wordt het gezien als de taak van het innovatieteam.

Onder de bezielende leiding van Suzanne Verheijden gaan we in deze bijeenkomst aan de slag met de zorg van de toekomst en de rol van technologie hierin. Suzanne laat in een interactieve inleiding zien dat de zorg van de toekomst dichterbij is dan gedacht en het gebruik van technologie onvermijdelijk. Wat zijn de consequenties van deze ontwikkelingen voor de competenties van medewerkers? En wat betekent dit voor de opleiding, werving, selectie en aansturing?

Aan de slag

Vervolgens gaan jullie actief aan de slag met de vragen: Wat zijn de huidige uitdagingen op het gebied van zorgtechnologie in jouw organisatie? Wat heb jij nodig om de ontwikkelingen op een goede manier in te zetten in je organisatie? Welke uitdagingen moeten getackeld worden en wat is jouw rol daarin?

Over Suzanne Verheijden

Suzanne Verheijden is sinds haar afstuderen verbonden aan de zorg in diverse rollen zoals trainer, projectleider, manager, directeur en programmamanager. Zij is auteur van het boek #eHeld en speelt in een zelf geschreven cabaretvoorstelling over de zorg van de toekomst. Ze verzorgt als spreker regelmatig lezingen en masterclasses over o.a. de toekomst van zorg en de rol van zorgtechnologie en vaardigheden daarin.

Voor wie?
  • Leidinggevenden
  • HR-professionals
  • Praktijkopleiders
  • Andere geïnteresseerden

van V&V organisaties uit de regio Arnhem en Foodvalley

DATUM
Woensdag 11 mei 2022

TIJD
09.30 tot 11.30 uur

LOCATIE
WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem

DEELNAMEKOSTEN
Deze bijeenkomst is gratis.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Ellen van Wijk, via e.vanwijk@wzw.nl of 06 23 38 35 20.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door gebruik te maken van de aanmeldbutton bovenaan deze pagina. Wees er snel bij want er is plek voor maximaal 30 deelnemers. Deelnemers aan het project (On)gekend teamtalent hebben voorrang.