Inspiratiebijeenkomst Marketing in Zorg & Welzijn

Meld je aan
21 juni 2022 15.00 - 17.00 uur
Leernetwerk communicatie
Op dinsdag 21 juni a.s. organiseren wij weer een leernetwerk communicatie, de plek waar (marketing)communicatieprofessionals van de bij WZW aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties zich op inhoud kunnen vinden en kennis en ervaringen worden uitgewisseld.
Te gast
Deze middag is Sjors van Leeuwen bij ons te gast. Sjors is sinds 2001 werkzaam in de gezondheidszorg als zelfstandig managementadviseur op het snijvlak van klantgericht ondernemen (CRM), strategie en marketing. Hij is eigenaar van Indora Managementadvies, een van de eerste adviesbureaus in Nederland dat zich gespecialiseerd heeft in markt- en klantgericht ondernemen in de zorg. Omdat ‘marketing’ in deze branche destijds nog een onbekend fenomeen was, startte hij in 2004 het Zorgmarketingplatform: hét kennisplatform voor marketing in de zorg.

Maar hoe zit het vandaag de dag met marketing in de zorg & welzijn en hoe ziet die toekomst eruit? Sjors vertelt ons er meer over en vervolgens gaan we graag met elkaar in gesprek over hoe het thema leeft in jullie organisatie.

We sluiten de middag af met een borrel!

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:
(Marketing)communicatieadviseurs

DATUM
Dinsdag 21 juni 2022

TIJD
15.00 tot 17.00 uur
Inloop vanaf 14.45 uur

LOCATIE
Kantoor WZW
Leidenweg 70, Arnhem

DEELNAMEKOSTEN
Deze bijeenkomst is gratis voor leden van WZW.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met Daniëlle Pepels (communicatieadviseur WZW), via d.pepels@wzw.nl / 06 83 54 36 36.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze netwerkbijeenkomst via de aanmeldknop bovenaan deze pagina. Er is plek voor maximaal 25 deelnemers. De eerste 10 aanmeldingen ontvangen het boek ‘Sterk merk in de zorg’ geschreven door Marian Draaisma (voorheen marketing director bij Pluryn) en Sjors van Leeuwen en gratis beschikbaar gesteld door Sjors. Dus wees er snel bij!