Inspiratiebijeenkomst Ervaringen uit de praktijk

Meld je aan!
24 mei 2022 16:00 tot 17.30 uur (uitloop tot 18.00 uur)

Wil jij geïnformeerd en geïnspireerd worden over hoe regionale samenwerking als versneller van een succesvolle arbeidsmarktaanpak binnen jouw organisatie kan werken? En heb je de behoefte daar met vakcollega’s over verder te praten en te netwerken? Kom dan naar onze inspiratiebijeenkomst Ervaringen uit de praktijk op dinsdag 24 mei.
Samen met onze leden en onderwijspartners maken wij er een waardevolle bijeenkomst van op een prachtige locatie, namelijk bij In de Kas in Winssen. Wij nodigen je van harte uit!

Wat kun je verwachten?
Op vier inhoudelijke projecten en activiteiten delen we kennis en inspiratie met je over hoe regionale samenwerking jouw organisatie verder kan helpen. Niemand kan dat beter toelichten en met je bespreken dan de betrokkenen van de vier onderwerpen zelf. We nemen je mee in hun ervaringen uit de praktijk in informele setting met walking diner:
  • Vernieuwing werkbegeleiding: laat je inspireren door hoe vrijdenkend Zorg, Welzijn en onderwijs (25 organisaties) alternatieve, haalbare en schaalbare oplossingsrichtingen hebben uitgedacht die voor de gehele sector toepasbaar zijn zonder de begeleidingslast bij medewerkers te verhogen.
  • Regionaal Leiderschapsprogramma: een uniek maatwerkprogramma (ism Christelijke Hogeschool Ede en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) om leidinggevenden goed te faciliteren in hun rol. Een deelnemende leidinggevende en een werkgever vertellen.
  • Sterk in je Werk Inspiratiecaroussel: De werkgever en de loopbaancoach aan het woord over de meerwaarde van deze kosteloze in company activiteit om medewerkers te behouden.
  • Ambassadeursteam: niemand kan beter overbrengen hoe betekenisvol werken in Zorg en Welzijn is dan de professionals. De regionale ambassadeurs zijn aanwezig om je te verwelkomen, over hun werk en het ambassadeursnetwerk te vertellen en de verbinding met jouw organisatie te leggen.
Praktische informatie

Datum: dinsdag 24 mei
Tijd: 16.00 – 17.30 uur (inloop vanaf 15.45 uur en uitloop tot 18.00 uur)
Locatie: In de Kas, Plakstraat 8A, 6645 KL Winssen, www.indekas.nl
Er is voldoende parkeergelegenheid nabij In de Kas. 
Aanmelden: kan via bovenstaande aanmeldbutton of via deze link tot uiterlijk vrijdag 6 mei.
LET OP! Er is een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar dus meld je snel aan!

Bijzonderheden
  • De bijeenkomst is inclusief walking diner. Heb je bepaalde allergieën, geef dit dan aan in het opmerkingenveld van het aanmeldingsformulier.
  • Voorafgaand aan deze bijeenkomst vindt de ALV van WZW plaats. Deze duurt tot 16.00 uur en vanaf dat moment voegen de aanwezigen van de ALV zich bij de inspiratiebijeenkomst Ervaringen uit de praktijk.
  • Bij goed weer ontmoeten we elkaar op het buitenterras en in de tuin van In de Kas.