Informatiesessie Uitstroomonderzoek Zorg & Welzijn (webinar)

Meld je aan!
28 juni 2022 14.00 - 15.00 uur

In de huidige, krappe arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn is het essentieel om als zorg- of welzijnsorganisatie goed inzicht te hebben in het personeelsverloop. En om daarmee gericht beleid te kunnen voeren op het voorkomen van vertrek van professionals.

Houd jij je bezig met het behoud van medewerkers en ben jij op zoek naar een manier om doorlopend inzicht te hebben in de vertrekredenen van medewerkers? Dan is deelname aan het landelijke Uitstroomonderzoek Zorg en Welzijn interessant voor jouw organisatie.

In deze informatiesessie op dinsdag 28 juni voor HR-managers en -adviseurs zetten we alle aspecten van deelname op een rij:

>> Opzet Uitstroomonderzoek Zorg en Welzijn
Samenwerkingsverband (landelijk)
Opbouw benchmarkdata
Onderzoeksmethodiek (vragenlijst)
>> Demo dashboardomgeving
Hoofdresultaten module
Trends & sentiment module
Drijfveren module
Open antwoorden module
>> Personalisatiemogelijkheden
>> Implementatietraject
>> Tarieven Uitstroomonderzoek

Landelijk Uitstroomonderzoek Zorg en Welzijn
Neem je deel aan het landelijke onderzoek dan krijg je via een eigen online dashboard inzicht in waarom medewerkers vertrekken uit jouw organisatie. Vertrekkende medewerkers ontvangen een link naar een online vragenlijst, die zij anoniem kunnen invullen. Met de sturingsinformatie van het dashboard kun je heel gericht verbeteringen in het beleid doorvoeren. Ook zijn benchmarks met andere branches mogelijk. Hoe meer organisaties landelijk aan het uitstroomonderzoek deelnemen hoe beter beeld we krijgen van de beweegredenen van het vertrek uit de organisatie – én de sector.

Het landelijke Uitstroomonderzoek Zorg en Welzijn is een samenwerking van de regionale werkgeversorganisaties Zorg en Welzijn en onderzoeksbureau Presearch.

Datum
Dinsdag 28 juni 2022

Tijdstip
14.00 – 15.00 uur

Locatie
Webinar, verzorgd door Presearch

Kosten
Deze bijeenkomst is gratis.

Informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met projectmanager Maurits Follender Grossfeld, m.follendergrossfeld@wzw.nl of 06 – 82 09 47 40.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door op de button bovenaan deze pagina te klikken en het bijbehorende inschrijfformulier in te vullen.

Op deze bijeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden op www.wzw.nl