Informatiebijeenkomst leergang Leiderschapsprogramma

Meld je aan
15 september 2022 15.00 - 16.30 uur

Wegens het succes van het V&V Leiderschapsprogramma waarbij vooralsnog 29 leidinggevenden van 7 zorgorganisaties (er volgen nog 5 groepen) uit de regio’s Foodvalley en Arnhem verder bekwaamd zijn in hun rol, is een breder toepasbaar programma ontwikkeld voor 2023. Dit is branche- en regio overstijgend en wordt vanuit WZW in samenwerking met de aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties geïnitieerd.

Waarom meedoen?

Dit leiderschapsprogramma draagt direct bij aan de strategische doelstellingen uit de regionale meerjarenagenda 2025; we investeren als goed werkgever in de ontwikkeling van onze leidinggevenden. Zodat zij goed in staat zijn met de huidige en toekomstige vraagstukken om te gaan, waarbij het behoud van onze professionals een belangrijk speerpunt is, voor nu en de toekomst. Bovendien kunnen zij hiermee bijdragen aan het beter functioneren van hun team, het verhogen van het werkplezier en het terugdringen van het ziekteverzuim. En met succes; de effecten ervan zijn al direct merkbaar in de praktijk. Lees hierover meer in deze flyer.

“Het effect ervan in de organisatie is goed merkbaar. Deelnemers zijn persoonlijk gegroeid, kritischer geworden en pakken zaken effectiever op.”
Bestuurder Jolien Kohlmann van ouderenzorgorganisatie Maanderzand 

“Met de grote uitdagingen waar de zorg- en welzijnssector voor staat
nu de tekorten nijpend zijn en het ziekteverzuim en de uitstroom heel hoog, is dit vanuit
aantrekkelijk werkgeverschap een maatwerkprogramma dat echt het verschil kan maken voor
de betreffende leidinggevenden, hun teams en organisaties”

Directeur-bestuurder Pascalle Neijenhuis van WZW

Informatiebijeenkomst

Graag nodigen we jullie uit om tijdens een fysieke bijeenkomst van gedachten te wisselen over de relevantie van deze leergang voor jouw organisatie. We lichten het onderwijsprogramma toe, delen de eerste resultaten en geven informatie over de deelnamekosten en erkenning van deze leergang. Een bestuurder en leidinggevende zijn aanwezig om hun ervaringen met het Leiderschapsprogramma die middag met jullie te delen.

Voor wie?
  • Bestuurders
  • HR-managers
  • Opleidingsfunctionarissen


Datum

Donderdag 15 september 2022

Tijdstip
15.00 tot 16.30 uur

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem

Informatie
Aan deze bijeenkomst zijn geen kosten verbonden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ellen Bannink of Arno Spitters.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door gebruik te maken van de aanmeldbutton bovenaan deze pagina.