HRM in de Zorg event

Meld je aan!
24 september 2024 09:00 - 17:30 uur

In een wereld waarin de zorgsector geconfronteerd wordt met immense uitdagingen, is het essentieel voor zorgorganisaties om vooruit te denken en zich aan te passen. De vergrijzing neemt toe, de vraag naar zorg blijft groeien en het tekort aan zorgprofessionals wordt nijpender. Het is duidelijk dat de toekomst van zorg niet louter binnen de branche zal worden bepaald. Het vraagt om een gezamenlijke inspanning van de maatschappij om in grote mate onderdeel te zijn van de zorgzaamheid die we naar elkaar hebben en zo een aanvulling te zijn op formele zorg.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat iedereen die een verschil wil maken in de zorg, daartoe de mogelijkheid krijgt?

Op dinsdag 24 september vindt de 18e editie van HRM in de Zorg plaats in congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch. Het centrale thema voor dit jaar is: De toekomst tegemoet: HR in de zorg in 2035. 

Tijdens HRM in de Zorg nemen we jou mee op reis naar 2035. We verkennen niet alleen de toekomst van zorg en arbeidsmarkt, maar vooral hoe het HR-vak zich ontwikkelt om deze veranderingen te omarmen en de beweging te starten. HR speelt een cruciale rol bij het leiden van organisaties door tijden van verandering. Bereid je voor op een expeditie naar 2035. Ga in dialoog en bouw nu mee aan de toekomst van zorg en HR en de weg daarnaartoe.

Ledenkorting

Is jouw organisatie lid van WZW? Dan kun je gebruik maken van ledenkorting! Als WZW-lid krijg je 50 euro korting. Vermeld bij jouw aanmelding voor een ticket voor HRM in de Zorg de kortingscode voor WZW-leden: KRT50WZW24

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.hrmindezorg.nl

Datum
Dinsdag 24 september 2024

Tijd
09.00 – 17.30 uur

Locatie
Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via bovenstaande aanmeldbutton.

Meer informatie
Heb je vragen? Kijk dan voor meer informatie op www.hrmindezorg.nl of bel: 040 – 21 46 200