Gelderse matchtafel

Meld je aan
16 juni 2022 9:00-10:30uur

Iedere organisatie wil graag dat haar medewerkers goed op hun plek zitten, dat ze mobiel blijven in hun loopbaan en dat hun talent optimaal benut wordt. Zowel werkgever als werknemer zijn erbij gebaat als deze in-, door- en uitstroom van medewerkers voorspoedig verloopt.

De Gelderse matchtafel

De Gelderse matchtafel, een vanuit de zorg geïnitieerd netwerk, biedt professionals de mogelijkheid om samen met collega’s uit het vak vanuit verschillende sectoren tot creatieve ideeën te komen. Je ontdekt welke mogelijkheden er zijn op het gebied van arbeidsmobiliteit en hoe we deze in de praktijk kunnen brengen.

Het matchen van medewerkers blijkt niet altijd even makkelijk. Bij de Gelderse matchtafel is het leggen van verbinding tussen sectoren en elkaar weten te vinden in de regio daarom even belangrijk als het matchen zelf. We hebben elkaar nodig om de balans op de arbeidsmarkt te vinden. Discussieer en match dus mee!

De Matchtafelbijeenkomst 

Een matchtafelbijeenkomst is opgesplitst in twee delen. We starten met een spreker die een actueel thema presenteert. De vraag die hierbij centraal staat is: ‘hoe gaat dit in jouw organisatie?’ Op deze manier leer je van elkaar en levert het nieuwe inzichten op. Het tweede gedeelte is gereserveerd voor het matchen. Hierin worden vraag en aanbod bij elkaar gebracht en worden de korte lijntjes in het netwerk optimaal benut. Of het nu gaat om kandidaten die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, vacatures die gevuld moeten worden of het verkrijgen van handige tips & tricks; je gaat nooit met lege handen naar huis.

Voorlopig laatste Matchtafel

Door de veranderde arbeidsmarkt en het inmiddels opgebouwde regionale netwerk is besloten om voorlopig te stoppen met de Gelderse matchtafel. In de afgelopen zeven jaar zijn er mooie ontmoetingen, inter- en sectorale matches en interessante presentaties verzorgd. Voor het netwerk van de Matchtafel is de tijd gekomen om elkaar te ontmoeten in andere regionale netwerken. Wanneer de arbeidsmarkt hierom vraagt, komen we graag terug in een vernieuwde en/of aangepaste vorm van de Matchtafel!

We hopen in gezamenlijkheid de Gelderse matchtafel af te kunnen sluiten met het thema ‘Werkgeluk’. We zien je graag op 16 juni, de voorlopig laatste Gelderse matchtafel!

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:
– HR-managers
– Mobiliteitsadviseurs
– Recruiters

DATUM
Donderdag 16 juni 2022

Gasten zijn van harte welkom! Dus nodig gerust je collega’s of mensen uit je netwerk uit om ook deel te nemen. Ook zij kunnen zich aanmelden via onderstaande link.

TIJD
09.00 tot 10.30 uur, met een mogelijke uitloop tot 11.00 uur.

Na dit eerste gedeelte gaan we over op het ‘matchen’.

PROGRAMMA
Om 09:00 starten wij met een presentatie van Henny Steeghs, Manager arbeidsmobiliteit Samenwerkt! bij Rabobank Rijk van Nijmegen, over het thema ‘Werkgeluk’:

‘Over geluk gesproken, een korte proeverij rondom het thema werkgeluk.’

Onderzoek wijst uit: wie gelukkig aan het werk is, presteert beter, ervaart minder stress en raakt minder snel in een burn-out. We nemen jullie in een uur graag mee in een stukje theorie, maar gaan vooral met jullie aan de slag zodat je na afloop zelf het eerste stapje naar meer (werk)geluk kunt zetten.

LOCATIE
Leidenweg 70
6843 LD Arnhem

KOSTEN
Deze matchtafelbijeenkomsten zijn gratis voor zowel leden als niet-leden van WZW.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze bijeenkomst kun je contact opnemen met programmamanager Susanne Haarsma, s.haarsma@wzw.nl / 026 389 89 83.

Wil je aangesloten blijven bij het netwerk, meld je dan aan bij de Intersectorale Matchtafel op LinkedIn.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze Matchtafel door op de aanmeldknop te klikken bovenaan deze pagina. Vul het aanmeldformulier in en we zien je graag op de bijeenkomst.