ChatGPT bij inzet loopbaancoaching en HR advies

Meld je hier aan!
09 april 2024 14.00 - 16.30 uur (inloop 13.45)

Ben jij benieuwd hoe ChatGPT jou zou kunnen helpen in je werk als loopbaan- of HR-adviseur? Hoe jij ChatGPT goed en slim in kan zetten bij de begeleiding en coaching van jouw medewerkers? Kom naar de leernetwerkbijeenkomst Loopbaanontwikkeling op dinsdagmiddag 9 april!

Programma

Chat GPT, wat is deze AI-technologie eigenlijk?
In de leernetwerkbijeenkomst gaan we in op hoe ChatGPT werkt en hoe het van meerwaarde kan zijn in de begeleiding van medewerkers. Marieke Mulder, loopbaancoach bij Feel good at work en voor Sterk in je werk, deelt haar kennis en ervaring van het afgelopen jaar op het gebied van de inzet van ChatGPT bij loopbaancoaching.

Wist je bijvoorbeeld dat je een curriculum vitae kunt toevoegen aan Chat GPT en dat je kunt laten controleren in hoeverre deze aansluit bij een (interne) vacature of taak? En weet jij het fijne al van goede “prompting”? We laten zien hoe je een goede prompt formuleert, zodat je met behulp van ChatGPT tot het beste resultaat komt om je medewerker verder te helpen?

Neem je laptop mee, want we gaan er samen meteen concreet mee aan de slag!

Netwerken & kennis delen
Uiteraard is er ook voldoende tijd om je eigen kennis en ervaring op dit gebied te delen, van elkaar te leren en te netwerken. Heb jij een best practice die anderen niet mogen missen? Laat het dan weten, dan zorgen we dat daarvoor ruimte komt in het programma.

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Loopbaancoaches en/of loopbaanadviseurs
  • HR-professionals met loopbaanontwikkeling in hun portefeuille

Deze bijeenkomst wordt kosteloos georganiseerd voor leden van WZW.

Datum
Dinsdag 9 april 2024

Tijdstip
14.00 – 16.30 uur (inloop 13.45)

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem.

Benodigdheden
Een laptop.

Informatie
Heb je vragen over het leernetwerk loopbaanontwikkeling? Neem dan contact op met Wies Koopman via w.koopman@wzw.nl of bel 06 – 302 44 965.

Aanmelden
Ben jij erbij? Meld je dan snel aan via onderstaande aanmeldknop! Er is plek voor maximaal 30 personen.