Algemene Ledenvergadering WZW

Meld je aan
25 mei 2023 15.30 - 18.15 uur

Op donderdag 25 mei a.s. organiseren wij een inspirerende bijeenkomst waarvoor we HR-managers, directeuren en bestuurders van onze leden van harte uitnodigen.
Na een compacte Algemene Ledenvergadering is gastspreker en organisatiefuturoloog Arjen Banach aanwezig om ons te inspireren met zijn visie op hoe je van verandering naar experiment kunt komen. Er is ruimte voor dialoog en discussie. Met een gezellige netwerkborrel sluiten we samen af. 

Van verandering naar experiment

Onze sector is flink aan verandering onderhevig. De nieuwe beleidsprogramma’s krijgen langzaamaan meer vorm en inhoud. Een regionale aanpak, het anders werken, inzet op technologie en het omlaag brengen van de vraag naar zorg en maatschappelijke dienstverlening staan centraal.

Geslaagde vernieuwing ontstaat pas als professionals meedoen, als vernieuwing iets wordt van iedereen in je organisatie en de regio. Maar hoe kunnen professionals eenvoudig mee in al die veranderingen, ook met het oog op het hoge verzuim en de oplopende werkdruk?
De kunst is om een cultuur te creëren waarin veranderingen transformeren van een slopend proces (dat werkdruk met zich meebrengt) naar een ontdekkingsreis waaraan iedere professional bijdraagt. Succesvol kunnen omgaan met veranderingen begint met veerkracht. Om vanuit daar vernieuwing te realiseren in een psychologisch veilige omgeving.

Gastspreker Arjen Banach

Gastspreker Arjen Banach (spreker en organisatiefuturoloog) kijkt met ons naar hoe veranderingen kunnen transformeren naar experimenten, zodat er echt beweging op gang komt. Hoe we daar met elkaar tijd voor kunnen vrijspelen. Tijd die we kunnen en moeten investeren in het stap voor stap samen verbeteren van werk. En daarmee verder te groeien naar een toekomstgerichte organisatie en regio!

Wij hopen dat je erbij bent en zien je aanmelding graag tegemoet!

Programma
15.30 – 15.45 uur Inloop
15.45 – 16.30 uur Algemene Ledenvergadering WZW
16.45 – 17.45 uur Gastspreker Arjan Banach: Van verandering naar experiment in Zorg en Welzijn
17.45 – 18.15 uur Netwerkborrel

Datum
Donderdag 25 mei 2023

Tijdstip
15.45 – 18.15 uur (inloop vanaf 15.30 uur)

Locatie
FortVier
Laakoever 401
6846 MX, Arnhem-Zuid

Er is voldoende parkeergelegenheid naast de deur. Meer informatie over de locatie: www.fortvier.nl

Aanmelden
Meld je aan voor deze inspirerende bijeenkomst via deze link of via de aanmeldbutton.

Bijzonderheden
Een week van tevoren ontvang je van ons de ALV-stukken.

Informatie
Heb je vragen over het deze bijeenkomst?
Neem dan contact op met Pia van den Berg via p.vandenberg@wzw.nl of bel 026 – 389 89 83.