Sterk in je Werk, inspiratiemiddag voor medewerkers

31 mei 2021

Al enige jaren kunnen medewerkers uit Zorg en Welzijn deelnemen aan de gratis loopbaanimpuls Sterk in je Werk. Deze impuls helpt de medewerker stil te staan bij zijn/haar huidige werk en werkzaamheden en of dit nog past bij wat hij/zij voor ogen had. De loopbaanimpuls gebeurt op vrijwillige basis, maar de werkgever kan de werknemer hierop wél attenderen.

Na een coronajaar waarin er een nog groter beroep gedaan is op de mensen die in onze sector werken, kan juist nu een moment voor jezelf van grote meerwaarde zijn. Tot het voorjaar van 2020 hebben wij daarvoor de Sterk in je werk inspiratiemiddagen georganiseerd voor medewerkers van onze leden. Door corona was het niet meer mogelijk om met grotere groepen bij elkaar te zijn. Daar verwachten wij de komende maanden verandering in. Wij kunnen dan – met inachtneming van de dan geldende maatregelen – de medewerkers van jouw organisatie een compleet programma bieden.

Het programma bestaat uit vier onderdelen, waarvan er twee fysiek zijn in een kleine groep (uiteraard volgens de geldende richtlijnen van het RIVM). Alle onderdelen zijn gericht op de talenten, het plezier en inzicht van de individuele werknemer.

Wil je meer weten over hoe jouw organisatie de Sterk in je werk inspiratiemiddag kan inzetten? Neem dan contact op met Wendy Penning, w.penning@wzw.nl.