Sterk in je werk gaat on tour

30 sep 2022

De komende periode zijn de loopbaancoaches van Sterk in je werk aanwezig op verschillende evenementen in de regio. Zij informeren bezoekers over de gratis loopbaanimpuls en de mogelijkheden van werken en leren in Zorg en Welzijn.

  • 20 oktober: Talentenmarkt de Werkgeverij

Op 20 oktober aanstaande organiseert de Werkgeverij een Talentenmarkt in Nijmegen. Er zijn twee sessies (15.00 – 17.00 of 18.00 – 20.00 uur) waarin bezoekers met werkgevers van de Werkgeverij in gesprek kunnen. Daarnaast is onder meer Sterk in je werk aanwezig op de markt om geïnteresseerden te informeren over de gratis loopbaanimpuls. Aanmelden als deelnemer.

  • 1 november: Gehandicaptenzorg Fair 

De Gehandicaptenzorg Fair is een kennisevenement met een gevarieerd programma van workshops en een beursvloer waar Sterk in je werk ook met stand vertegenwoordigd is. Alle professionals uit de Gehandicaptenzorg zijn welkom en staan deze dag centraal. Meer informatie.

  • 22 november: Meet & Greet Foodvalley

Zorg- en welzijnsorganisaties in regio Foodvalley/ Ede, Veenendaal, Barneveld en Wageningen organiseren in samenwerking met o.a. WZW, het Leerwerkloket en Werkgeversservicepunt regio Foodvalley, de Meet & Greet Zorg en Welzijn. Iedereen die geïnteresseerd is in een baan in Zorg en Welzijn (in deze regio) is van harte welkom! Ga naar kiesjekans.nl/kennismakenindezorg

Werkgevers in regio Foodvalley/ Ede, Veenendaal, Barneveld en Wageningen: Je kunt nog meedoen aan de Meet & Greet!
Is dit ook het werkgebied van jouw organisatie en heb je interesse hieraan met jouw organisatie deel te nemen? Informeer bij Sandra Muris (Werkgeversservicepunt regio Foodvalley) via 06-46166087 of Sandra.Muris@uwv.nl

Meer weten?

Neem contact op met onze collega Wendy als je meer wilt weten over wat Sterk in je werk voor jouw organisatie kan betekenen.