Sterk in je Werk aanwezig bij Hart voor Zorg inspiratieweek

30 mrt 2023

Op 9, 10 en 11 mei a.s. is WZW samen met Utrechtzorg namens Sterk in je Werk aanwezig op het 3 daags festival van de Hart voor Zorg inspiratieweek. Je kunt ons dagelijks bezoeken op de beursvloer om nader kennis te maken met Sterk in je Werk en horen wat onze loopbaancoaches kosteloos voor jou als bezoeker van het festival kunnen betekenen. Daarnaast organiseren wij dagelijks workshops waar je je voor kunt aanmelden.

Locatie: Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW Veenendaal
Openingstijden: 09:00 – 16:30 uur

Workshop Grenzen stellen
Op woensdag 10 mei a.s. organiseert WZW namens Sterk in je Werk de workshop ‘Grenzen stellen, hoe doe jij dat?
Tijdstip: 12:00 – 12:45 uur (workshopronde 3.2)
Deze workshop wordt gegeven door Annemarie Klomp, trainer en loopbaancoach bij WZW.

Inhoud workshop
Je hebt je studie, vrienden, sport, werk, familie en ambities, hoe combineer je dat allemaal en hoe leg je de grens? Voor iedereen die wil verkennen wat zijn/haar grenzen zijn, hoe je deze naar anderen communiceert en in de praktijk brengt. Tijdens deze workshop ontdek je hoe jouw grens te bepalen en aan te geven, welke voorkeursstijlen er zijn in gedrag en wat dat betekent in de communicatie met de ander. Heb jij regelmatig gedachtes als:

  • “Wat gebeurde daar nou? Word ik gewoon voor een boodschap gestuurd?”
  • “Laat maar, ik regel het wel”
  • “Ik word weer niet serieus genomen”
  • “ik ben net gestart met werken, ik weet niet wat ik moet doen”
  • “Heb ik weer over me heen laten lopen…”
  • “Eigenlijk kan ik niet extra werken, er liggen nog opdrachten voor mijn studie”

Voor wie?
Deze workshop is voor iedereen die bovenstaande gedachten herkent en voor wie dat veel energie kost. Tijdens deze workshop krijg je handvatten om je grenzen te bepalen en (beter) aan te geven. Welke voorkeursstijl in gedrag heeft iemand? Wat betekent dat in de communicatie met de ander?
Je leert hoe je daarmee om kan gaan in de praktijk. Je gaat je prettiger voelen in je werk, je wordt serieus genomen en er wordt meer rekening met je gehouden. Het goed leren stellen en bewaken van grenzen zal niet alleen op je werk merkbaar zijn, maar ook in je privéleven.

Meer informatie en aanmelden
De inspiratieweek is opgedeeld in 3 festivaldagen voor specifieke bezoekers. Op dinsdag 9 mei zijn Verpleegkundigen en verzorgenden van harte welkom tijdens het V&V Festival. Tijdens Het Nurse Festival staan Studenten en starters in de zorg centraal. En het GZH Festival wordt speciaal voor professionals in de Gehandicaptenzorg georganiseerd. Klik op de betreffende links voor meer informatie en (gratis) aanmelding.

Dinsdag 9 mei: V&V Festival: Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Woensdag 10 mei: Nurse Festival: Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Donderdag 11 mei: GHZ Festival: Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

 

Meer informatie?

Neem contact op met onze projectmanager Sterk in je werk.