Online kennisfestival Technologie in Zorg & Welzijn

31 jan 2021

Op 18 maart 2021 vindt de allereerste editie van het online Kennisfestival Technologie in Zorg & Welzijn plaats. Het programma met acht podia en bijna 50 sprekers, workshops en masterclasses is bekend gemaakt en te zien op www.technologiezorgenwelzijn.nl. Wil jij alles weten over de kansen en mogelijkheden die technologie biedt in Zorg en Welzijn? Meld je samen met jouw collega’s gratis aan en laat je inspireren!

Deelname is gratis voor leden van WZW. Meld je aan via technologiezorgenwelzijn.nl.

Ben jij een communicatie- of HR-professional? Er is een speciale communicatiekit ontwikkeld om het festival eenvoudig onder de aandacht te brengen bij alle medewerkers van jouw organisatie. Je vindt de toolkit rechts onderaan op de homepage van de website van het online kennisfestival.

Werk je met jouw organisatie aan een innovatief project op het gebied van technologie? Dan bieden we je graag een podium tijdens het festival! Voor meer informatie en het aanmelden van jouw idee kun je terecht bij Willem Rutgers.

Als medeorganisator van het festival kan WZW het festival en het platform kosteloos aanbieden aan haar leden. Als lid van WZW behoud je met jouw account toegang tot het kennisplatform, dat ook na het festival verder wordt gevuld met interessante informatie, handige tools, beeldmateriaal van het festival, inspirerende video’s en lesmateriaal.

Meer informatie over het programma vind je op: www.technologiezorgenwelzijn.nl. Voor vragen kun je terecht bij Willem Rutgers via w.rutgers@wzw.nl of 06 – 834 445 82 en Jennifer de Boer via j.deboer@wzw.nl of 06 – 828 347 08.