Mijn team de digitale wereld in!

31 mei 2021

In juni wordt het eerste leerarrangement Mijn team de digitale wereld in afgerond. Dit leerarrangement is een samensmelting van de bestaande training tot digicoach en het leerarrangement ‘Voorloper technologie in Zorg en Welzijn’.

Tijdens dit geaccrediteerde leerarrangement leren deelnemers hoe zij als coach collega’s kunnen ondersteunen in het verbeteren van hun digitale vaardigheden. Maar ook hoe zij teamleden ondersteuning bieden om technologie op een veilige en vaardige manier in te zetten.

De eerste deelnemers zijn enthousiast! Sandra Timmer van DrieGasthuizenGroep:

‘De online bijeenkomsten zijn erg interactief. Wat ik leer kan ik toepassen in de praktijk. Ik weet nu hoe ik mijn teamleden kan meenemen en coachen in de wereld van digitalisering en technologie.’

Dit leerarrangement maakt onderdeel uit van het project “De zorgmedewerker en technologie”. Dit project biedt organisaties handvatten om een succesvolle verandering teweeg te brengen op het gebied van technologie en innovatie. Zo worden er masterclasses geboden waar thema’s aan bod komen als het opstellen van een technologische visie, sturing geven aan technologieprojecten en van experiment naar implementatie. Het Tech@doptieSpel biedt inzicht in waar een team over twee jaar wil staan op het gebied van zorgtechnologie.

Meer weten over dit project? Neem dan contact op met Suus van Dijk, s.vandijk@wzw.nl.

Wil je weten hoe je technologie en digitalisering kunt versterken binnen je organisatie?

Neem dan contact op met onze collega Suus.