Training Netwerken doe je samen

27 september 2022 14:00-17:00

Is jouw medewerker op zoek naar een nieuwe baan?

Voor iedereen die op zoek is naar ander werk organiseren wij vanuit WZW Loopbaanbegeleiding maandelijks de training Netwerken doe je samen. Ook interessant voor jou als werkgever. Bijvoorbeeld als er binnen jouw organisatie professionals zijn die in een loopbaan- of van-werk-naar-werktraject zitten en laagdrempelig aan het vergroten van hun netwerk willen werken. 

WZW Loopbaanbegeleiding organiseert voor deze medewerkers een bijeenkomst waarin ze gaan leren netwerken. Ze leren in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen kennen van verschillende organisaties. De deelnemers zullen ontdekken dat er via deze contacten nieuwe mogelijkheden ontstaan en dat zij anderen ook iets te bieden heeft. Wellicht een afspraak voor een gesprek om ervaringen uit te wisselen, om een dag mee te mogen lopen of misschien is er zelfs een passende vacature. Door zelf actief te netwerken neemt jouw medewerker de regie over zijn/haar eigen loopbaan.

DATUM
Dinsdag 27 september 2022

TIJD
14.00 tot (uiterlijk) 17.00 uur

LOCATIE
WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem

DEELNAMEKOSTEN
Gratis voor zowel leden als niet-leden.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze trainingen kun je contact opnemen met loopbaancoach Annemarie Klomp, a.klomp@wzw.nl / 026 389 89 83 of 06 28 66 05 56.

AANMELDEN
Verwijs je medewerkers naar werkeninzorgenwelzijn.nl waar ze het aanmeldformulier kunnen invullen om deel te nemen aan deze training.