Sterk in je werk week 2022

Aanmelden activiteit(en)
14 november 2022 t/m 18 november 2022

Doet jouw organisatie dit jaar ook mee aan de Sterk in je werk week? Meerdere organisaties gingen jou voor de afgelopen jaren!

Wat is het concept van Sterk in je werk week?
Sterk in je werk week biedt zorg- en welzijnsmedewerkers onder meer verschillende workshops, bijeenkomsten, webinars, coaching voor én door zorg- en welzijnsorganisaties. Op deze manier nemen we door deze samenwerking een gezamenlijke verantwoordelijkheid om goed te zorgen voor onze medewerkers!

Thema 2022
Het thema voor Sterk in je werk week 2022 is: Mentale fitheid. Als je mentaal fit bent, zit je lekker in je vel, sta je positiever in het leven, heb je minder last van stress en kun je problemen privé en op je werk de baas. Sterk in je werk week 2022 biedt inspiratie, handvatten en ervaringen om de mentale fitheid van onze medewerkers in goede conditie te brengen en/of te houden.

Ondersteuning vanuit WZW
WZW neemt de coördinatie van de week voor haar rekening en voorziet jullie van communicatiemiddelen om de medewerkers in jullie organisatie te enthousiasmeren en deel te nemen aan de activiteiten die tijdens de week worden aangeboden. Daarnaast verzorgt WZW, samen met 6 andere werkgeversverenigingen in Zorg & Welzijn, thema gerelateerde webinars. Medewerkers kunnen zich vanaf 12 september aanmelden voor activiteiten via onze website werkeninzorgenwelzijn.nl. Maar daarover later meer!

Deelnamekosten
Deelname aan de Sterk in je werk week is gratis voor leden van WZW.

Meer informatie?
Voor meer informatie over en/of deelname aan de Sterk in je werk week 2022 kun je contact opnemen met Marlijn ter Maat, via m.termaat@wzw.nl of 06 82 42 60 07.

Meld jouw organisatie aan!
Doe mee en stel een of meerdere activiteit(en) vanuit jouw organisatie (online en/of fysiek) beschikbaar voor medewerkers in de regio. Samen creëren we daarmee een mooi en divers aanbod.

Klik op bovenstaande button en vul het formulier in om jouw activiteit(en) aan te melden.
Let op! Het ingevulde formulier dient uiterlijk 6 september a.s. in ons bezit te zijn.