Online inspiratiesessie Duurzame inzetbaarheid & Sterk in je werk

Meld je aan
07 maart 2023 09.30 tot 10.45 uur
Vitamine A, Aandacht werkt!

Zowel harde als zachte signalen van medewerkers vragen om aandacht, zodat je veranderingen en/of ontwikkelingen – binnen de organisatie, het team of bij de medewerker zelf – kan begeleiden. Waar de harde signalen (kennis, gedrag en vaardigheden) goed aanwijsbaar zijn en waar je dus goed het gesprek over aan kan gaan, is dit voor de zachte signalen anders. Hoe kom je immers in gesprek over onzichtbare overtuigingen, normen en waarden, het zelfbeeld en de motieven van je medewerkers?

 

 

De zachte signalen bevinden zich onder water.
Nieuwsgierig hoe je deze toch zichtbaar en onder de aandacht krijgt?

 

 

In deze online inspiratiesessie nemen wij jou mee in:

  • Wat bedoelen we met harde en zachte signalen?
  • Wat bedoelen we met Vitamine A?
  • Uitkomsten onderzoek naar effect van Vitamine A.
  • Waarom Vitamine A inzetten?
  • Wat levert Vitamine A op? Voor de organisatie, het team en de medewerker.
  • Hoe geef je vorm aan Vitamine A vanuit jouw rol?
De experts

Hester Dahm en Marijke Geverink zijn leefstijlcoaches. Zij begeleiden individuen met hun persoonlijke ontwikkelingsvraag, maar ook HR-teams en leidinggevenden in verbindend leiderschap. Hester en Marijke nemen jou mee in wat verstaan wordt onder verbindend leiderschap en hoe je de mens centraal stelt binnen een veilig (werk)klimaat. Wat betekent dit voor je houding, gedrag en communicatie én wat betekent dit voor de Aandacht die je medewerkers verdienen?
Ze delen niet alleen kennis, maar staan ook uitgebreid stil bij praktische tips en adviezen op organisatie-, team- en medewerker-niveau. Ook maken zij graag de koppeling met de praktijkervaringen die jij en de andere deelnemers meenemen naar de sessie.

Samenwerking tussen WGV Zorg en Welzijn, Utrechtzorg en WZW

Deze online inspiratiesessie is een samenwerking tussen drie werkgeversorganisaties. Omdat harde en zachte signalen en vitamine A universeel zijn, starten we plenair met alle deelnemers uit de drie werkgeversorganisaties.

Het aanbod om Vitamine A vorm te geven kan per regio verschillen. Daarom staan we, na een korte pauze, met alle WZW-deelnemers kort stil bij de interventiemogelijkheden die vanuit WZW en Sterk in je werk beschikbaar zijn om Vitamine A binnen jouw organisatie handen en voeten te geven.

Voor wie?
• Verzuimcoördinatoren
• HR-professionals
• Arbodeskundigen
• Adviseurs duurzame inzetbaarheid/vitaliteit
• Teamleiders en lijnmanagers

Datum
Dinsdag 7 maart 2023

Tijdstip
09:30 – 10:45 uur

Locatie
Online bijeenkomst. Je ontvangt na aanmelding tzt een Teams-link.

Kosten
Deze online bijeenkomst is gratis voor leden van WZW, WGV Zorg en Welzijn en Utrechtzorg.

Informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met Marlijn ter Maat (Projectmanager Duurzame Inzetbaarheid), 06 – 82 42 60 07 of Wendy Penning (Projectmanager Sterk in je werk), 06 – 13 86 48 90.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door op bovenstaande button te klikken en het bijbehorende inschrijfformulier in te vullen.