Online inspiratiesessie ‘Datagedreven personeelsplanning in de zorg’

20 april 2023 09.30 tot 11.00 uur

Graag nodigen we je namens de initiatiefgroep ‘Samen Datagedreven Werken in Zorg en Welzijn’ uit voor de online inspiratiesessie waarin het onderwerp ‘Datagedreven personeelsplanning’ centraal staat.

Wanneer is het en hoe meld ik mij aan?
Donderdag 20 april van 09.30 – 11.00 uur. Aanmelden kan via deze link.
Na aanmelding ontvang je de MS Teams link een paar dagen voor de bijeenkomst.

Wat kan je verwachten?
Een inspirerend programma waarin twee sprekers hun kennis, ervaringen en tips delen over het werken met data om de personeelsvraagstukken in de zorg aan te pakken:
Leonie van Goor (specialist HR-data en arbeidsvoorwaarden bij Kwadrantzorg) schetst aan de hand van 2 concrete casussen hoe datagedreven personeelsplanning er in de praktijk uitziet en vertelt wat je als HR-professional met data uit Power-BI dashboards kan én waar je op moet letten.
Babette Hoefnagels (senior consultant bij PFZW) neemt je mee in het HR data-portaal van PFZW dat jou kan helpen om de personeelsplanning in jouw organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Het laatste half uur is optioneel waarbij er gelegenheid is om met elkaar in gesprek te gaan en elkaar op te zoeken over het onderwerp personeelsplanning. Indien je zelf graag wat wil delen over datagedreven personeelsplanning, laat het dan weten via de mail. Ook als je nog specifieke vragen voor de sprekers hebt, ben je van harte uitgenodigd deze te delen via de mail.

Voor wie?
Iedereen uit zorg en welzijn die meer wil weten over datagedreven werken, zoals datafunctionarissen, ICT- en informatiefunctionarissen, innovatieadviseurs of HR.