Online informatiebijeenkomst Sterk in je werk week 2023

Meld je aan!
22 mei 2023 13.00 - 14.00 uur
WZW gaat voor een nieuwe Sterk in je werk week!
Doet jouw organisatie dit jaar ook (weer) mee?!

Van 13 tot en met 17 november 2023 bieden we weer waardevolle activiteiten aan voor medewerkers vanuit Sterk in je werk week! Hopelijk ook samen met jouw organisatie! Het thema dit jaar is ‘Energiek op de werkvloer’.

Wat blijft
Net als vorig jaar biedt WZW tijdens de Sterk in je werk week, deels in samenwerking met andere werkgeversorganisaties, via het platform werkeninzorgenwelzijn.nl activiteiten aan voor zorg- en welzijnsmedewerkers van onze leden.
Dit jaar zijn dit webinars, een Sterk in je werk inspiratiecarrousel en individuele Sterk in je werk coachingsgesprekken op diverse locaties van onze leden.

Wat verandert
Fysieke activiteiten georganiseerd door onze leden voor eigen medewerkers worden dit jaar alleen verspreid via de eigen communicatiekanalen.
De Webinars/online workshops daarentegen zullen, net als de activiteiten vanuit WZW, opengesteld worden voor alle WZW-leden via het platform werkeninzorgenwelzijn.nl.

Thema 2023
Het thema voor Sterk in je werk week 2023 is: Energiek op de werkvloer. Maar wat betekent dit nu precies? ‘Energiek’ brengen we in verband met ‘levensenergie’ En een energieke medewerker bruist van vitaliteit en inspiratie. Ook zet zij/hij zich graag in voor de organisatie en is bevlogen en betrokken. De medewerker ‘zit lekker in z’n vel’. Een mooie reden om als werkgever dit thema de aandacht te geven die het verdient en de medewerker te faciliteren om zelf regie uit te oefenen op haar/zijn eigen energielevel.

Informatiebijeenkomst
Wil je meer weten over deelname aan en de (veranderde) invulling van het evenement in 2023? Sluit dan aan bij de online informatiebijeenkomst op maandag 22 mei 2023. Deze online bijeenkomst helpt jou om je te oriënteren of en op welke manier jouw organisatie aandacht wil en kan besteden aan de Sterk in je werk week 2023.
Uiteraard is er ook ruimte voor jullie vragen!

Tijdens de informatiebijeenkomst nemen we je mee in:
• de ervaringen van vorig jaar
• de aanpak van dit jaar
• wat deze week jouw medewerkers kan bieden
• welke investering dit van jouw organisatie vraagt
• hoe de ondersteuning vanuit WZW wordt vormgegeven
• de route naar de Sterk in je werk week 2023

Voor wie?

  • HR-professionals
  • Communicatieprofessionals
  • Loopbaancoaches

Deze kosteloze bijeenkomst is bedoeld voor leden van WZW.

DATUM
Maandag 22 mei 2023

TIJD
13.00 tot 14.00 uur

LOCATIE
Dit is een online bijeenkomst via Microsoft Teams. Nadat je je hebt aangemeld, ontvang je een aantal dagen voor aanvang van de bijeenkomst de link via de mail.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze bijeenkomst of de Sterk in je werk week 2023 in het algemeen kun je contact opnemen met Marlijn ter Maat, via m.termaat@wzw.nl of 06 82 42 60 07.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door gebruik te maken van de aanmeldbutton bovenaan deze pagina.