Leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren

Meld je aan
07 juni 2022 14.30 tot 16.30 uur

Samenwerking en wederkerigheid tussen verschillende generaties

Het leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren organiseert op dinsdag 7 juni a.s. een nieuwe bijeenkomst van 14.30 tot 16.30 uur. Dit leernetwerk staat in het teken van ‘samenwerking en wederkerigheid tussen verschillende generaties’. Hoe benut je andermans talenten en hoe kunnen wij, als opleidings- en stagecoördinatoren, de samenwerking en wederkerigheid tussen de verschillende generaties bevorderen?

Generaties samenbrengen
Aanleiding voor dit leernetwerk is dat teams bestaande uit verschillende generaties uitdagingen en kansen met zich meebrengen. Elke generatie heeft zo zijn eigen kenmerken. Maar hoe breng je deze samen zodat ze op een goede manier met elkaar werken, opleiden en leren van elkaar?

Aan de slag
Tijdens het leernetwerk gaan we op een creatieve manier aan de slag met de verschillende generaties. Hierna neemt Roos Spitters (freelance programma- en projectmanager strategisch personeelsbeleid) ons mee in de mix van generaties en hoe we daarop kunnen inspelen. Er is voldoende ruimte om met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor opleidings- en stagecoördinatoren van onze leden. Deelname is gratis.

Datum
Dinsdag 7 juni 2022

Tijdstip
14.30 – 16.30 uur

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem.
Het is mogelijk de auto gratis te parkeren voor ons pand.

Contact
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het Leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren? Neem dan contact op met Nienke Freije, 06 -13 784 652 of Jennifer de Boer, 06 – 82 834 708.

Aanmelden
Heb je interesse om deel te nemen? Meld je dan snel aan via bovenstaande button. Wees er op tijd bij want er is plek voor slechts 24 deelnemers. Daarna word je automatisch op een wachtlijst geplaatst.