Leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren

Aanmelden
03 november 2022 14.30 tot 16.30 uur

VR als leer- en oriëntatiemiddel

Donderdag 3 november a.s. vindt van 14.30 tot 16.30 uur een nieuw leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren plaats. Dit leernetwerk staat in het teken van ‘VR als oriëntatie- en leermiddel’. We verdiepen ons daarbij in twee voorbeelden uit onze regio, gaan met elkaar in gesprek hierover én je krijgt de mogelijkheid om zelf de VR uit te proberen!

Inzet VR
Virtual Reality (VR) wordt binnen zorg en welzijn steeds vaker ingezet. Zo ook bij ons in de regio, onder andere bij de Sint Maartenskliniek en SZR.

De Sint Maartenskliniek zet VR in als leermiddel. Medewerkers kunnen met de VR-technieken (een deel) van de BHV cursus volgen. Sandra Heijs (adviseur leren & ontwikkelen a.i.) en Michiel Smeets (instructeur bedrijfshulpverlening) komen tijdens het leernetwerk vertellen over de ontwikkelingen van de VR binnen de kliniek.

Daarnaast neemt Corine Kleefsman, adviseur opleiden & ontwikkelen bij SZR, ons mee in het gebruik van VR als oriëntatiemiddel. Vanuit de V&V-tafel ‘Waard om voor te werken’ is destijds het idee ontstaan VR in te zetten om kandidaten te enthousiasmeren te komen werken in de ouderenzorg. De VR geeft een kijkje in verschillende aspecten die je als zorgmedewerker tegen kan komen. Momenteel wordt de VR vooral ingezet tijdens open dagen.

Met elkaar in gesprek
We zullen tijdens het leernetwerk ook met elkaar het gesprek aangaan over bijvoorbeeld de rol die VR binnen leren en ontwikkelen in jouw organisatie zou kunnen spelen. Waar zie jij kansen? En wat heb je daarvoor nodig?
Natuurlijk is er ook weer voldoende ruimte om te netwerken.

Voor wie?
Deze bijeenkomst is bedoeld voor opleidings- en stagecoördinatoren van onze leden. Deelname is gratis.

Datum
Donderdag 3 november 2022

Tijdstip
14.30 – 16.30 uur

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem.
Het is mogelijk de auto gratis te parkeren voor ons pand.

Contact
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over het Leernetwerk opleidings- en stagecoördinatoren? Neem dan contact op met Nienke Freije, 06 -13 784 652 of Jennifer de Boer, 06 – 82 834 708.

Aanmelden
Heb je interesse om deel te nemen? Meld je dan snel aan via bovenstaande button. Wees er op tijd bij want er is plek voor slechts 25 deelnemers. Daarna word je automatisch op een wachtlijst geplaatst.