Leernetwerk Communicatie: datagedreven communicatie

Meld je aan
30 november 2023 13.30 - 16.00

Met datagedreven werken impact maken in je communicatie

Hoe kun je beschikbare data inzetten om je communicatie te optimaliseren? Deze leernetwerkbijeenkomst geeft communicatieprofessionals inzicht in wat datagedreven werken is en helpt bij bewustwording van waar jij als communicatieafdeling op dit thema staat.

Tijn Gerrits, projectmanager datagedreven werken bij WZW, neemt ons mee in wat datagedreven werken is en hoe je je datavolwassenheid kunt bepalen. We zoomen in op welke parameters er zijn en onderzoeken hun relevantie.

Verschillende onderwerpen komen aan bod zoals o.a. trends en ontwikkelingen, de rol van AI en kansen waar je op kunt inspelen als communicatieprofessional. Om laagdrempelig aan de slag te kunnen gaan met datagedreven werken. Tijdens de bijeenkomst is er veel ruimte voor dialoog, uitwisselingen van ervaringen en het stellen van vragen.

Voor wie?

  • Communicatieprofessionals

Datum
Donderdag 30 november 2023

Tijd
13.30 – 16.00 uur

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6846 LD Arnhem

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via bovenstaande aanmeldbutton.

Meer informatie
Voor meer informatie over het leernetwerk Communicatie kun je terecht bij Inez Pelgröm, manager communicatie, i.pelgrom@wzw.nl of bij communicatieadviseur Ilse Blokhuizen i.blokhuizen@wzw.nl.