Leernetwerk Communicatie

Meld je aan
13 juni 2023 15.00 - 17.00

Leernetwerk Communicatie 13 juni 2023

Noteer alvast in je agenda: op 13 juni 2023 van 15.00 – 17.00 uur organiseren wij weer een fysieke leernetwerkbijeenkomst Communicatie voor communicatieprofessionals van aangesloten zorg- en welzijnsorganisaties (leden) in de regio. Tijdens deze bijeenkomst staan kennis en expertise delen centraal. We informeren en inspireren elkaar over een communicatie gerelateerd thema binnen Zorg en Welzijn en leren van elkaars ervaringen.

Het thema van de bijeenkomst is ‘Medewerkers binden en behouden (en intern verbinding houden)’. Hierbij kijken we vooral naar hoe je intern verbinding houdt met je medewerkers en ze betrekt bij ‘activiteiten’ die binnen de organisatie spelen. Hoe houd je bijvoorbeeld contact met medewerkers die verspreid over diverse locaties werken? En hoe houd je medewerkers aangesloten die voor hun dagelijks werk geen laptop/PC gebruiken? En wat staat je als organisatie te doen als het gaat om hybride samenwerken?

Twee experts van Future Communication
Samen met de twee experts van Future Communication, Kristel van Heemert, senior (verander)communicatieadviseur, en Judith Boekel, managing consultant en senior communicatieadviseur, hebben we een mooi programma neergezet en zoomen we in op de materie. Zij brengen inspiratie en hun expertise in. Als senior adviseurs hebben zij tal van opdrachtgevers gehad en (complexe) communicatieopdrachten uitgevoerd, ook in Zorg en Welzijn. Zij delen hun ervaringen en geven voorbeelden uit de praktijk. Met elkaar gaan we vervolgens via verschillende werkvormen de dialoog aan, is er ruimte voor vragen, het delen van eigen ervaringen en het leren van elkaar.

Inhoud van de bijeenkomst

We gaan onder meer in op:
•           Interne verbinding, waar hebben we het dan over?
•           Hoe kom je tot een goede strategie als onderdeel van de integrale communicatiestrategie?
•           Belangrijke onderdelen van strategie
•           Wat werkt, wat werkt niet
•           Hoe pas je het in in de dagelijkse praktijk waar de waan van de dag vaak leidend is?

Wil je vooraf al meer weten over de experts Kristel en Judith? Luister dan naar hun podcast https://futurecommunication.nl/podcast/ (wel over een ander communicatiethema) of kijk op de website van Future Communication www.futurecommunication.nl.

 

Praktische informatie

Voor wie?

  • Communicatieprofessionals

Datum
Dinsdag 13 juni 2023

Tijd
15.00 – 17.00 uur

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6846 LD Arnhem

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via bovenstaande aanmeldbutton.

Meer informatie
Voor meer informatie over het leernetwerk Communicatie kun je terecht bij
Inez Pelgröm, manager communicatie, i.pelgrom@wzw.nl of
bij communicatieadviseur Daniëlle Pepels, d.pepels@wzw.nl.