Inspiratiebijeenkomst Versterken Duurzame inzetbaarheid met AI

Aanmelden
11 maart 2024 15.00 - 17.00 uur

Stap binnen in de boeiende wereld van Artificial Intelligence (AI) tijdens deze online inspiratiesessie Versterken Duurzame inzetbaarheid met AI op maandag 11 maart 2024. AI ontwikkelt zich in een razendsnel tempo en biedt innovatieve oplossingen om de druk op de zorg te verlichten en de hoge werkdruk te verminderen.

De uitdagingen op de arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn zijn enorm: een stijgend arbeidsmarkttekort, hoge uitstroom van professionals, en tegelijkertijd een groeiende zorgvraag. Maar hoe kunnen we innoveren en slimme technologieën gebruiken om juist deze uitdagingen aan te pakken en duurzame inzetbaarheid te versterken? In onze – speciaal voor HR-professionals en leidinggevenden in Zorg en Welzijn ontworpen inspiratiesessie – ontdek je dat AI een krachtige ondersteuning kan bieden. Meer dan je wellicht denkt!

Laat je informeren en inspireren
Tijdens deze boeiende inspiratiesessie delen we inzichten over AI-methoden die al succesvol toegepast worden binnen de zorg- en welzijnssector. Maak kennis met jouw nieuwe, digitale collega die jou “data-driven” voorziet van snelle en nauwkeurige inzichten en acties. Bijvoorbeeld met betrekking tot verzuim en duurzame inzetbaarheid. We verkennen specifieke interventies, hun haalbaarheid, en zelfs het voorspellen van schadelast en het voorkomen van uitval.

Twee interessante sprekers
Laat je verrassen door onze sprekers Marco de Jong en Gary Damen.

  • Als innovator past Marco de Jong AI met zijn bedrijf Experience Data al veelvuldig toe in sectoren als verzekeringen, onderwijs en zorg. Met zijn ervaring als docent aan diverse hogescholen weet Marco als geen ander dit complexe onderwerp helder en begrijpelijk uit te leggen.
  • Gary Damen is eigenaar van NiDi Business School. Een innovatief opleidingsinstituut met “amplitieus” als kernwaarde. Gary inspireert maar spiegelt ook. Precies dat is nodig om met de juiste inzichten uit deze sessie aan de slag te kunnen.

Mis deze kans niet om de potentie van AI in de zorg te ontdekken en je kennis te vergroten onder leiding van experts!

Voor wie?

Dit webinar is voor:

  • Leidinggevenden
  • HR-professionals
  • Professionals die duurzame inzetbaarheid en/of vitaliteit in hun portefeuille hebben

Deze bijeenkomst is bedoeld voor leden van werkgeversorganisaties Transvorm, ZorgpleinNoord, WZW, Sigra, Flever, ZW Connect, Zorg aan Zet en WGV zorg en welzijn.

Datum
Maandag 11 maart 2024

Tijdstip
15.00 – 17.00 uur

Locatie
Dit is een online bijeenkomst. Na aanmelding ontvang je te zijner tijd een Teams-link.

Informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met projectmanager Duurzame inzetbaarheid Marlijn ter Maat, | 06 – 82 42 60 07.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst via de aanmeldbutton bovenaan deze pagina.
De inschrijving gebeurt via onze collega-werkgeversorganisatie WGV zorg en welzijn.