Inspiratiebijeenkomst innovatie

Meld je hier aan!
04 juni 2024 14.00 - 16.00 uur (inloop 13.45 uur)

Positie van innovatie binnen jouw organisatie

Wat is de ideale positie voor innovatie binnen een organisatie? In de praktijk zie je dat innovatoren vaak een solofunctie bekleden. Maar hoe bouw je een in- en extern netwerk om meer impact te kunnen creëren? En wat zijn de succes- en faalfactoren? Graag nodigen wij je uit voor de bijeenkomst positie van innovatie binnen jouw organisatie, waarin deze onderwerpen aan bod komen.

Het eerste gedeelte van de bijeenkomst staat in het teken van inspiratie. Een organisatie vertelt over de weg die zij hebben bewandeld om innovatie op een succesvolle manier te positioneren. Ook is er deze middag tijd om met elkaar in gesprek te gaan, ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren. Zo gaan we samen op zoek naar een aantal sleutelaspecten die een belangrijke rol spelen bij het succesvol positioneren van innovatie binnen jouw organisatie.

Wij zien je graag op dinsdag 4 juni!

Voor wie?

  • Innovatiemanagers
  • Professionals met aandachtsgebied innovatie

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor innovatoren binnen zorg- en welzijnsorganisaties die zich bezighouden met innovatie, technologie en digitalisering in de regio Midden, Zuid en Zuid-west Gelderland.

Datum
Dinsdag 4 juni 2024

Tijdstip
14.00 – 16.00 uur (inloop 13.45 uur)

Locatie
WZW, Leidenweg 70, 6843 LD Arnhem

Kosten
Deze bijeenkomst is gratis bij te wonen voor innovatieprofessionals van zorg- en welzijnsorganisaties in de regio Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland.

Informatie
Heb je vragen of wil je meer informatie over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met projectmanager Suus van Dijk, s.vandijk@wzw.nl of 06 – 23 36 49 86.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze bijeenkomst door op bovenstaande knop te klikken en het bijbehorende inschrijfformulier in te vullen. Wees er snel bij want er is plek voor maximaal 25 deelnemers.