Online bijeenkomst: Innovatieve organisaties nu en in de toekomst

Meld je aan
27 juni 2023 9.30-12.30 uur
Is jouw organisatie klaar voor technologie en digitalisering?

Technologische en digitale ontwikkelingen binnen de sector Zorg & Welzijn gaan razendsnel. De inzet van technologie en innovatie is van grote invloed op organisaties en de functies binnen de sector Zorg&Welzijn. Is jouw organisatie klaar voor de toekomst? Laat je inspireren tijdens de online bijeenkomst: ‘Innovatieve organisaties nu en in de toekomst’.

Voor deze bijeenkomst hebben we een aantal inspirerende sprekers vastgelegd. Als eerste topspreker Richard van Hooijdonk. Als trendwatcher is hij een autoriteit op het gebied van opkomst van nieuwe technologieën. Deze internationale futurist vertelt over de impact van nieuwe technologie op de manier waarop wij leven en werken. Hij geeft een inkijkje in de toekomst van onze sector. Wat gebeurt er om ons heen? Wat komt er op ons af? Hoe bereidt jouw organisatie zich voor op deze toekomst?

Na de plenaire aftrap met trendwatcher Richard van Hooijdonk kun je een keuze maken welke deelsessies je wilt bijwonen. Tijdens deze sessies deelt een aantal organisaties hun succesverhalen op het gebied van technologie en innovatie. Kom meer te weten over de systeeminnovatie tussen ouderenzorgorganisaties, apotheken en ziekenhuizen in Brabant rondom de druppelbril. Ook komen thema’s aan bod als virtuele thuiszorg en de samenwerkingsmogelijkheden rondom de Zorginnotheek (uitleenservice technologie). Een technologieleverancier en Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gaan in op de succesfactoren bij implementatie van een innovatie. Meer informatie over de deelsessies via de knop aanmelden.

Kortom, deze bijeenkomst biedt een gevarieerd en laagdrempelig online programma. Laat je inspireren. Wij zien je graag online op dinsdag 27 juni! Meld je aan via de roze aanmeldbutton rechts bovenaan deze pagina.

Iedereen met het aandachtsgebied technologie en innovatie verwelkomen wij graag! Fijn als je deze uitnodiging deelt met de juiste collega(s).

Voor wie?

  • De primaire doelgroep voor deze bijeenkomst zijn professionals van zorg- welzijnsorganisaties uit de regio Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland die zich bezighouden met technologie en innovatie.Omdat deze bijeenkomst online is, delen we de kennis en inspiratie ook graag met professionals van zorg- en welzijnsorganisaties buiten de regio die zich bezighouden met dit thema. Helaas is bij deze online bijeenkomst het aantal deelnemers niet onbeperkt vanwege de techniek. Mocht het aantal aanmeldingen onverhoopt teveel worden, dan gaan de aanmeldingen vanuit de primaire doelgroep voor.

Deze bijeenkomst komt voort uit het project Zorgmedewerker & Technologie en wordt gefaciliteerd door WZW.

Programma
9.30 uur      Online ontvangst en opening
9.50 uur      Richard van Hooijdonk: Toekomst van de zorg. Wat gebeurt er om ons heen?
10.50 uur    Deelsessies ronde 1: keuze uit drie verschillende sessies
11.30 uur     Pauze
11.45 uur     Deelsessies ronde 2: keuze uit drie verschillende sessies

Datum
Dinsdag 27 juni 2023

Tijdstip
9.30-12.30 uur

Vorm
Dit is een online bijeenkomst via Microsoft Teams. Je ontvangt de link voor de bijeenkomst na aanmelding.

Kosten
Deze bijeenkomst is kosteloos bij te wonen voor professionals van zorg- en welzijnsorganisaties in onze regio.

Informatie
Heb je vragen? Neem dan contact op met projectmanager Suus van Dijk.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden voor deze online bijeenkomst via dit aanmeldformulier.