Impactsymposium 2023 Anders werken in Zorg en Welzijn

Meer informatie
16 maart 2023 13.00 - 15.30 uur

Op donderdag 16 maart 2023 organiseert Actie Leer Netwerk voorafgaand aan het Impactsymposium een landelijke Koploperbijeenkomst waar je tijdens korte pitches kunt leren van arbeidsmarktvernieuwers. Voor iedereen die geïnteresseerd is in bewezen oplossingen die bijdragen tot het oplossen van het personeelstekort in zorg en welzijn.

Naast eerder door het ministerie van VWS benoemde bewezen goede voorbeelden van arbeidsmarktvernieuwing in zorg en welzijn, worden er deze ochtend ook zes nieuwe Koplopers benoemd. Zij pitchen hun projecten en vertellen je wat én vooral ook hoe zij hun projecten hebben georganiseerd. Je hoort hun succes- én hun faalfactoren! Benieuwd wie die nieuwe Koplopers zijn? Blijf ons op sociale media volgen!

Voor wie is dit symposium interessant?

Het Impactsymposium is bedoeld voor iedereen die zich bezighoudt met het verbeteren van de arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Dus ben jij:

  • Vernieuwer op het gebied van arbeidsmarktbeleid en strategisch HR-beleid uit zorg en welzijn;
  • Bestuurder, manager, beleidsmaker, hr-, onderwijs- of zorg- en welzijnsprofessional;
  • Projectleider of vertegenwoordiger van een werkgevers-, werknemers- of brancheorganisatie;
  • Iemand die een bijdrage levert of wil leveren aan het oplossen van het personeelstekort in zorg en welzijn.
Aanmelden

Het Impactsymposium is van 13.00 (inloop met lunch) uur tot 15.30 uur, aansluitend is er gelegenheid tot netwerken. Wil je een hele dag geïnspireerd worden? Aanmelden kan via deze link.

Koplopersbijeenkomst
Voorafgaand organiseren we een landelijke Koploperbijeenkomst waar je kunt leren van arbeidsmarktvernieuwers tijdens korte pitches, op dezelfde locatie! Bekijk deze hier en meld je apart aan.