HRM in de Zorg event

Meld je aan
19 september 2023 09.00 - 17.30

Op dinsdag 19 september vindt de 17e editie van HRM in de Zorg plaats in congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch.

Het centrale thema voor dit jaar is: De zorgprofessional centraal: (maak) zorg dé werkgever van de toekomst! De uitdagingen voor de zorg kennen we inmiddels. Veel factoren liggen buiten de scope van de HR-professional, maar er zijn zeker zaken die wel door HR kunnen worden aangepakt. Cruciaal is het centraal stellen van de zorgprofessional. Dit horen we al langer, maar nu is de tijd voor zichtbare acties. HR dient het voortouw nemen in deze transformatie om de huidige en toekomstige medewerkers beter te faciliteren.

Met dit thema gaan we tijdens de 17e editie van het jaarcongres HRM in de Zorg aan de slag. Ook dit jaar delen deskundigen hun visie en ervaringen. Maar er is ook ruimte voor jouw mening als HR-professional. Bereid je dus voor, en deel je uitdagingen en oplossingen met de sprekers en mede congresgangers!

Ledenkorting
Is jouw organisatie lid van WZW? Dan kun je gebruik maken van ledenkorting! Als WZW-lid krijg je 50 euro korting. Vermeld bij jouw aanmelding voor een ticket voor HRM in de Zorg de kortingscode voor WZW-leden: KRT50WZW

Voor meer informatie en aanmelden ga je naar www.hrmindezorg.nl

Datum
Dinsdag 19 september 2023

Tijd
09.00 – 17.30 uur inloop

Locatie
Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch

Aanmelden
Aanmelden voor deze bijeenkomst kan nu al via bovenstaande aanmeldbutton.

Meer informatie
Heb je vragen? Kijk dan voor meer informatie op www.hrmindezorg.nl of bel: 040 – 21 46 200