Health Valley Event 2023

Meer info en aanmelden
30 maart 2023
Join the transition

Na het succes van voorgaande edities wordt het Health Valley Event 2023 (HVE) op 30 maart in Nijmegen actueler dan ooit. Een 1-daags programma, dat in het teken staat van de gezondheidszorg in beweging. Er liggen kansen die we vandaag moeten grijpen om de zorg van morgen beter te maken!

Thema’s die aan bod komen:

  • Betaalbare en toegankelijke zorg
  • De noodzaak van preventie
  • Passende zorg 
  • En nog veel meer actuele thema’s…

In één dag ben je bijgepraat over de laatste trends en ontwikkelingen, krijg je unieke netwerkkansen om samen verder te bouwen en ga je aan het einde van de dag naar huis met nieuwe inspiratie. Join the transition!

Over het Health Valley Event

Het Health Valley Event in Pathé Nijmegen is hét meest vooruitstrevende zorginnovatie event van Nederland en tevens dé ontmoetingsplaats voor iedereen die zich bezighoudt met innovaties, business en wetenschap in de Life Sciences & Health sector. Afgelopen jaren trok het event jaarlijks zo’n duizend bezoekers, live op locatie, online of in een hybride opzet. 

Sessie van WZW en HAN: ‘Werknemer en technologie: opschalen van best practices’

WZW verzorgt in samenwerking met HAN University of Applied Sciences (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen) de sessie ‘Werknemer en technologie: opschalen van best practices’ tijdens Health Valley Event 2023. In deze sessie gaan we in op de uitdagingen die zorg- en welzijnsorganisaties ervaren bij het implementeren en opschalen van (technologische) innovaties. Tijdens de sessie wisselen we kennis uit over dit complexe thema.

Om de dialoog aan te gaan middels ervaringen uit de praktijk, gaan we in gesprek met Hans van Gestel, bestuurder van Driestroom en Arend de Heus, werkzaam bij leverancier van slim incontinentiemateriaal Abena.

Houd jij je bezig met innovatie in Zorg en Welzijn? Zorg dan dat je erbij bent!
Kom naar het Health Valley Event op donderdag 30 maart in Nijmegen, en volg deze inspirerende sessie van 11:15 tot 12:00.

Meld je aan voor het Health Valley Event
Bekijk het programma en koop je ticket via: www.healthvalleyevent.com