Geplaatst op 6 september 2021 16:24

Zelfleiderschap

Durf je eigen koers te varen; durven vertrouwen op wat jij zelf kan en vervolgens je eigen weg gaan bewandelen.

Als je werkt in de zorg, ben je voortdurend bezig met het zorgen voor anderen. En dat gaat niet alleen over cliënten, maar vaak ook nog over collega’s met wie je samenwerkt. Immers, de meeste zorgprofessionals werken in een team en teamleden hebben elkaar nodig. Maar juist in deze dynamiek kun je jouw persoonlijke behoeftes en wensen gemakkelijk uit het oog verliezen. Voor je het weet heb je alweer een dienst van iemand overgenomen, of doe je een toezegging waar je eigenlijk geen zin in hebt.

Kiezen voor jezelf kan best spannend zijn. Loslaten wat iedereen van jou vindt, of wat jij van al die anderen vindt. Durven te vertrouwen op wat jij zelf kan, en vervolgens je eigen weg gaan bewandelen.

Webinar georganiseerd door WGV.

DATUM
Dinsdag 16 november 2021

TIJD
13.30 tot 14.30 uur

ONLINE
Dit is een webinar: je kunt online deelnemen.

AANTAL DEELNEMERS
Deze fysieke workshop heeft een maximum van 14 deelnemers.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze activiteit of over de rest van de Sterk in je werk week kun je contact opnemen met projectmanager Marlijn ter Maat, m.termaat@wzw.nl / 06 – 82 42 60 07.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze activiteit door gebruik te maken van het onderstaande inschrijfformulier. Laadt het formulier niet? Klik dan hier om het formulier in een nieuw venster te openen.