Geplaatst op 14 mei 2019 09:32

Workshop Vacatures schrijven 2.0 - VOL

Vacatureteksten zijn nog steeds het meest gebruikte middel binnen arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Reden te meer om hier eens kritisch naar te kijken. Spreek jij de juiste doelgroep wel aan met jouw vacatureteksten? Of vraag jij om ‘het schaap met vijf poten’? Tijdens deze workshop krijg je handvatten om jouw vacatureteksten meer wervend te maken, zodat je uiteindelijk meer kwalitatief passende kandidaten krijgt. Van doelgroepgerichtheid tot online vindbaarheid (SEO) en van een optimale indeling tot selecterend vermogen, het komt allemaal aan bod.

LET OP: je kunt je helaas niet meer opgeven voor deze workshop. In verband met de grote belangstelling is er een tweede workshop gepland op donderdag 11 juli.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor:

  • Recruiters
  • Communicatieprofessionals
  • Iedereen die werkzaamheden verricht binnen werving & selectie

PROGRAMMA

14:30 – 14:45     Inloop
14:45 – 15:15     Intro: hoe schrijf ik een vacaturetekst 2.0?
15:15 – 16:00     Zelf aan de slag
16:00 – 16:30     Feedbackronde

INHOUD
De workshop start met een korte uitleg over hoe je jouw vacatures kan optimaliseren. Hierin worden handige tips en tricks gegeven waarna je zelf aan de slag gaat met het verbeteren van een vacaturetekst. Dit doe je in kleine groepjes zodat je kunt sparren met elkaar en ideeën onderling kunt uitwisselen, om vervolgens samen elkaars vacatureteksten te bespreken. Aan het eind van de workshop heb je geleerd op een andere manier te kijken naar vacatureteksten en weet je hoe je meer kandidaat gericht schrijft. Je kunt de volgende dag direct aan de slag met een meer wervende en beter scorende vacaturetekst!

Datum
Dinsdag 2 juli van 14.30 tot 16.30 uur.

Locatie
Nog nader te bepalen (regio Arnhem). Je wordt op tijd op de hoogte gesteld van de exacte locatie.

Deelnamekosten
Deze bijeenkomst is gratis voor leden.
Op deze bijeenkomst zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. Deze kun je vinden op www.wzw.nl.

Meer informatie
Neem voor meer  informatie over deze bijeenkomst contact op met Diederik van Vugt via d.vanvugt@wzw.nl / 026 – 389 89 83.