Lidmaatschap WZW

Voordelen lidmaatschap
Benieuwd naar wat WZW voor leden en stakeholders kan betekenen? In het WZW publieksverslag vind je een greep uit de resultaten. Bekijk de digitale versie van het WZW Publieksverslag.

Contributie
De contributie van het lidmaatschap van WZW bedraagt 8 euro per fte (in het gebied van WZW), met een minimum van €500 per jaar en een maximum van €20.000 per jaar. Lidmaatschap wordt aangegaan voor de duur van 2 jaar, met daarna de mogelijkheid om dit per jaar te verlengen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het verenigingsbureau, info@wzw.nl / 026 389 89 83.

In de Statuten lees je wat de condities zijn om lid te worden van WZW, zie artikel 4 en 5. Op al onze producten en diensten zijn algemene voorwaarden van toepassing.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van lidmaatschap?
Voor meer informatie of het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek, kun je direct telefonisch contact opnemen met Pascalle Neijenhuis, directeur-bestuurder WZW, via 026 – 38 98 983, of stuur een mail naar info@wzw.nl met de volgende gegevens:

  • Naam organisatie
  • Sector waar de organisatie werkzaam is
  • Naam en telefoonnummer contactpersoon

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact op om een afspraak te maken.

Direct lid worden?
Zie je de meerwaarde van het aansluiten bij ons (intersectorale), regionale netwerk en wil je met jouw organisatie direct aansluiten? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in. Na de verwerking van het formulier is jouw organisatie lid vanaf het moment van aanmelding.

Laadt het inschrijfformulier hieronder niet? Klik dan hier om het formulier te openen in een nieuw venster.