Geplaatst op 28 september 2018 15:08

Werving tweede leerlingenpoule VIG3/MZ3 gestart

Vrijdag 28 september is de werving voor de tweede betaalde leerwerkplek Verzorgende IG / Maatschappelijke Zorg (mbo 3 -niveau) gestart. Deze tweede leerlingenpoule is een gezamenlijk initiatief van elf zorgorganisaties in onze regio en bedoelt om mensen met én zonder zorgachtergrond te werven.

Dit maakt het voor zij-instromers mogelijk om een carrièreswitch te maken en versneld het diploma Verzorgende-3 IG gecombineerd met Maatschappelijke Zorg niveau 3 te behalen en hierin direct (met salaris) aan de slag te gaan. De opleiding start vanaf januari 2019.

Klik hier voor de vacature.

Benieuwd naar de opzet en resultaten van de vorige leerlingenpoule?
Na het succes van de eerste leerlingenpoule uit actielijn 3 (innovatie in opleiden) van het Actieprogramma, werd al gauw besloten er een vervolg aan te geven. Het succes van de leerlingenpoule is mede te danken aan de goede samenwerking tussen de werkgevers, de innovatieve manier van opleiden en de unieke arbeidsvoorwaarden. Voor alle informatie en resultaten van de vorige leerlingenpoule kijk je op waardomvoortewerken.wzw.nl/3-3-leerlingenpoule-zij-instroom/.

Deze organisaties nemen deel:
DriestroomKaloramaLiemerije, Stichting Samen ZorgenInnoforteStg. Dienstencentrum OBGRijnwaal ZorggroepDe WaalboogZorgcentra De Betuwe , Santé Partners (STMR en Vitras) en Zinzia Zorggroep. De opleider is het Astrum College in Velp.

Meer informatie of deelnemen aan een van de andere leerlingenpoules (hbo of mbo2+)?
Neem dan contact op met Susanne Haarsma | s.haarsma@wzw.nl | 026 389 8983