Geplaatst op 15 oktober 2018 11:50

Week van Zorg en Welzijn 2019

WZW coördineert voor de regio Gelderland de landelijke campagne van de Week van Zorg en Welzijn 2019. WZW faciliteert u als deelnemende organisatie in de voorbereiding,  zo bieden wij promotiemateriaal aan – gratis voor leden van WZW – en zorgen wij samen met u voor zoveel mogelijk aandacht voor de Week van Zorg en Welzijn in de online, offline en sociale media. De Week van Zorg en Welzijn vindt in 2019 plaats van 11 tot en met 16 maart en is dé gelegenheid om te laten zien dat de sector volop in beweging is en dat wij met z’n allen hard werken aan de toekomst. Dit is hét moment om toekomstige medewerkers, vrijwilligers, buurtbewoners, familieleden, scholieren, (aankomende) cliënten en andere geïnteresseerden een realistisch beeld te geven over de sector. Wil jij aan het publiek laten zien hoe mooi het is om te werken in de sector Zorg en Welzijn? Meld je dan aan! Lees hier meer informatie over de Week van Zorg en Welzijn.

De Week van Zorg en Welzijn wordt in 2019 georganiseerd van 11 maart t/m 16 maart.

Wil jouw organisatie laten zien met hoeveel beroepstrots en professionaliteit er in Zorg en Welzijn gewerkt wordt? Iedere organisatie kan gratis onder de landelijke vlag deelnemen aan de Week. Leden van WZW ontvangen daarbij gratis een promotiepakket, want uiteraard faciliteert WZW ook dit jaar de deelname aan de Week in onze regio. Meld jouw organisatie aan voor de Week!

Voor meer informatie over de Week van Zorg en Welzijn kunt u contact opnemen met Wendy Penning, w.penning@wzw.nl / 026 389 89 83.

 

>AANMELDEN KAN VIA DEZE LINK<<