Geplaatst op 6 september 2021 11:23

Veerkracht door kennis

Veranderingen in het sociale domein zorgen voor persoonlijke- en professionele impact. Inzicht in ‘wetmatigheden’ helpt je veerkracht te vergroten en met een frisse blik je werkt te blijven doen.

Het enige dat wij zeker weten is dat alles verandert. Toch zijn we daarop vaak niet voorbereid. Met name in het sociale domein, zijn grootschalige veranderingen aan de gang waarbij hele organisaties worden ontmanteld. Voor iedereen die te maken krijgt met dergelijke (grote) veranderingen, bieden wij deze workshop van 1.5 uur aan.

In de workshop staan we stil bij de persoonlijke- en professionele impact van die veranderingen op elk van jullie als deelnemers. Aan de hand van een filmpje en een compacte theorie, gaan we hierover met elkaar in gesprek. Inzicht hebben in de “wetmatigheden” die horen bij een dergelijk proces, vergroot de veerkracht. Zodat professionals in staat blijven om met een frisse blik hun werk te blijven doen.

Online workshop georganiseerd door Sterker Sociaal Werk.

DATUM
Maandag 15 november 2021

TIJD
14.30 tot 17.00 uur

ONLINE
Dit is een webinar: je kunt online deelnemen.

AANTAL DEELNEMERS
Deze fysieke workshop heeft een maximum van 20 deelnemers.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze activiteit of over de rest van de Sterk in je werk week kun je contact opnemen met projectmanager Marlijn ter Maat, m.termaat@wzw.nl / 06 – 82 42 60 07.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze activiteit door gebruik te maken van het onderstaande inschrijfformulier. Laadt het formulier niet? Klik dan hier om het formulier in een nieuw venster te openen.