Geplaatst op 6 september 2021 17:08

Veerkracht

Hoe maak jij slim gebruik van je brein om je mentale veerkracht te versterken?

Veerkracht is een fundamenteel element voor meer werkplezier en beschermer tegen stress en burn-outklachten. Belangrijk hierbij is het bewuster worden van stresssignalen, weten waarom veerkrachtigheid belangrijk is en hoe je niet overspoeld wordt door alles wat op je afkomt. 

Ons brein blijkt behoorlijk flexibel waardoor we het vergroten van veerkracht kunnen trainen. Tijdens deze workshop leer je een zachtaardige houding aan te nemen ten opzichte van alles wat je denkt, voelt en ervaart, terwijl je tegelijkertijd werkt aan het verwezenlijken van je doelen en dromen. We gaan aan de slag met de Acceptance Commitment Therapy (ACT). Door bewustwording en kiezen leer je hoe je stap voor stap dit positieve gedachtegoed kunt toepassen binnen werk.

Online workshop georganiseerd door IrisZorg.

DATUM
Dinsdag 16 november 2021

TIJD
15.00 tot 16.30 uur

ONLINE
Dit is een digitale workshop: je kunt online deelnemen.

AANTAL DEELNEMERS
Deze online workshop heeft een maximum van 40 deelnemers.

INFORMATIE
Voor meer informatie over deze activiteit of over de rest van de Sterk in je werk week kun je contact opnemen met projectmanager Marlijn ter Maat, m.termaat@wzw.nl / 06 – 82 42 60 07.

AANMELDEN
Je kunt je aanmelden voor deze activiteit door gebruik te maken van het onderstaande inschrijfformulier. Laadt het formulier niet? Klik dan hier om het formulier in een nieuw venster te openen.