Geplaatst op 19 november 2021 09:04

Vacature projectmanager technologische innovatie

Daadkrachtige, pragmatische en inventieve projectmanager

Standplaats: Arnhem
Gemiddeld: 28-32 uur per week
Plaatsingsdatum: 19 november 2021

Wil jij je inzetten om innovatie aan te jagen? Wil jij in een dynamische omgeving een verbindende rol spelen tussen zorg- en welzijnsorganisaties en onderwijspartners? Dan komen wij graag in contact met jou!

Technologische en digitale hulpmiddelen zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven én uit de sector Zorg en Welzijn. In toenemende mate wordt hiermee gewerkt en geëxperimenteerd. Het stimuleren van technologische innovatie is één van de activiteiten die WZW binnen de programmalijn Innovatie actief oppakt.

Als projectmanager innovatie ga je, vanuit de Meerjarenagenda 2025, aan de slag met de acties van zorg- en welzijnsorganisaties en onderwijspartners op het gebied van innovatie. Kortom: we zoeken naar initiatieven die onze 125 leden kunnen helpen om innovatie en technologie een stap verder te brengen binnen hun eigen organisatie. We jagen innovaties aan, stimuleren samenwerking en brengen best practices onder de aandacht. Vanuit WZW is een bovenregionaal technologieproject opgestart binnen Zorg en Welzijn met landelijke potentie. Dit project biedt een methodiek waarmee organisaties handvatten aangereikt krijgen om (zorg)technologie en digitalisering gedragen te implementeren en in te bedden binnen de eigen organisatie. Zij zijn hierdoor beter in staat om te anticiperen op (toekomstige) technologische ontwikkelingen.
Met je collega’s binnen de programmalijn Innovatie werk je nauw samen om dit project landelijk op te schalen en te borgen. Naast dit project lever je ook een bijdrage aan de andere lopende innovatieprojecten binnen de programmalijn Innovatie en maak je deel uit van het energieke en ambitieuze team van WZW!

Laadt bovenstaande video niet? Klik dan hier om hem te bekijken in een nieuw tabblad.

Wat ga je doen? 

 • Je werkt nauw samen met WZW-collega’s aan de projecten binnen de programmalijn Innovatie;
 • Samen met collega’s bepaal je de uitvoering van het plan van aanpak voor de projecten;
 • Je onderhoudt contact en stemt af met de deelnemende organisaties en leveranciers van de projecten;
 • Je coördineert en voert (operationele) werkzaamheden/acties uit t.b.v. het project. Verhouding werkzaamheden: 40% strategisch, 60% uitvoering;
 • Je meet resultaten van de voortgang van het project en stelt rapportages op; 
 • Je levert een bijdrage aan het proces en de resultaten;
 • Jij plant (in samenspraak met organisaties en onderwijs) bijeenkomsten voor medewerkers;
 • Je stemt af met collega’s van alle programmalijnen waar de verbinding gemaakt kan worden om impact te vergroten;
 • Inhoudelijk leg je verantwoording af aan de programmamanager van Innovatie.

Wie ben jij?  

 • Je hebt HBO+ werk- en denkniveau;
 • Je bent een daadkrachtige en resultaatgerichte projectmanager met ervaring in het coördineren en uitvoeren van projecten waarin multidisciplinaire samenwerking nodig is;
 • Je bent een echte aanpakker, oplossingsgericht, stressbestendig en flexibel; 
 • Je weet hoe je van ‘denken naar doen’ komt en krijgt energie van het behalen van concrete resultaten;
 • Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van sociale- en technologische ontwikkelingen;
 • Jij hebt zicht op ontwikkelingen in onze regio en daarbuiten;
 • Je hebt relevante werkervaring met projectmanagement;  
 • Als je affiniteit met de Zorg- en Welzijnsector hebt is dit een pré;   
 • Jij bent adviesvaardig en kunt schakelen op operationeel en tactisch niveau.

Wat bieden we? 

 • Een plek binnen een dynamische werkomgeving met de benodigde ruimte, vitale werkplekken en de mogelijkheid hybride te werken;
 • De functie wordt gewaardeerd volgens salarisschaal 55 cao Ziekenhuizen met een minimum van 2882 euro en een maximum van 4227 euro bruto per maand bij een fulltime aanstelling, afhankelijk van de werkervaring;
 • In eerste instantie een jaarcontract;
 • Een volledig vergoede pensioenregeling;
 • Een leuk, ambitieus team met informele werksfeer, korte lijnen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

Over WZW
WZW is de werkgeversvereniging van zorg- en welzijnsorganisaties in Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland. Samen met ruim 125 leden en samenwerkingspartners werkt WZW aan (regionale) arbeidsmarktgerelateerde vraagstukken. Vanuit landelijke en regionale ontwikkelingen en vragen uit de sector behartigt WZW de gemeenschappelijke belangen en treedt zij op als ambassadeur. WZW vormt de verbindende schakel in het krachtige regionale netwerk met leden en samenwerkingspartners. WZW initieert en jaagt nieuwe activiteiten aan, faciliteert en ondersteunt in gezamenlijke projecten. Ook organiseert WZW onder meer leernetwerken, strategische agendatafels, inspiratiesessies, workshops en andere inhoudelijke bijeenkomsten over arbeidsmarktgerelateerde thema’s.

Interesse in deze vacature?  
Nieuwsgierig naar WZW? Check dan onze website. Benieuwd wie jouw collega’s worden? Kijk dan snel hier. Meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met Willem Rutgers, senior programmamanager, via w.rutgers@wzw.nl of 06-83444582 of Suus van Dijk, projectmanager zorgmedewerker & technologie, via s.vandijk@wzw.nl of 06-23807408.

Enthousiast? Reageer!  
Ben jij enthousiast over deze functie? Dan ontvangen wij jouw sollicitatie graag uiterlijk donderdag 9 december a.s. Deze ontvangen we graag via info@wzw.nl, ter attentie van Pascalle Neijenhuis (directeur-bestuurder) en onder vermelding van vacature projectmanager technologische innovatie. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdag 15 december a.s.. De tweede gesprekken vinden plaats op 20 december a.s.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.