Geplaatst op 3 september 2019 12:16

Vacature: Projectmanager Duurzame Inzetbaarheid

Bijdragen aan een healthy healthcare?

Programma Duurzame Inzetbaarheid
WZW faciliteert dat alle leden een integraal duurzaam inzetbaarheidsbeleid voeren dat bijdraagt aan een healthy healthcare en het vergroten van het werkvermogen, vitaliteit, werkplezier en employability van zorgprofessionals. WZW bevordert regionale mobiliteit en flexibilisering van arbeid en faciliteert organisaties bij de professionalisering van leidinggevenden.

Wat ga je doen?
Je volgt de trends op de arbeidsmarkt zoals de invloed van economische groei, toename van budgetten, dubbele vergrijzing (uitstroom personeel en toenemende zorgvraag) en ontgroening. Je analyseert en vertaalt welke gevolgen dit heeft op de toenemende mismatch op de arbeidsmarkt en  de tekorten van voldoende gekwalificeerde medewerkers. Ook organiseer en begeleid je (netwerk)bijeenkomsten die zich richten op het behouden van professionals.

Als projectmanager werk je nauw samen met de Programmamanager Werken en Behoud aan het realiseren van de ambities en doelstellingen op dit programma en rapporteer je aan de directeur-bestuurder. Je onderhoudt actief contact met leden (met name HR-professionals), onderwijs en andere stakeholders. Vanuit WZW neem je binnen Regioplus-verband deel in landelijke overleggen rondom Duurzame Inzetbaarheid.

Wat breng je mee?

 • Je bent een energieke, relatie- en resultaatgerichte projectmanager met HBO+ of WO-werk- en denkniveau.
 • Minimaal 5 jaar werkervaring met projectmanagement Duurzame Inzetbaarheid.
 • Affiniteit met en kennis van arbeidsmarktvraagstukken binnen Zorg en Welzijn.
 • Een relevant Gelders netwerk op operationeel/ tactisch niveau (zorg, welzijn, onderwijs, overheid is een pré.
 • Je weet hoe je van ‘denken naar doen’ komt en krijgt energie van het behalen van concrete resultaten (op korte- en langetermijn).
 • Je bent klantgericht, luistert goed, analyseert en hebt scherp oog voor de diensten en ondersteuning die onze leden verwachten.

 

Wat bieden wij?

 • Een functie voor 24- 32 uren per week.
 • Salaris schaal 55 cao Ziekenhuizen (€ 2.665 – € 3.917 o.b.v. 36 uur) en 10% pensioenvergoeding; inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring.
 • Een jaarcontract met de intentie tot een contract onbeperkte tijd.
 • Een plek binnen een dynamische werkomgeving.
 • Een leuk, ambitieus team met informele werksfeer, korte lijnen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling!

WZW
WZW is de Werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn in Gelderland. Er zijn ruim 116 zorg- en welzijnsorganisaties bij ons aangesloten. Met een team van 20 professionals en 16 loopbaancoaches werken wij samen met en voor onze leden aan een duurzame balans op de regionale arbeidsmarkt voor Zorg en Welzijn zodat er altijd kwaliteit en toegankelijkheid van zorg en maatschappelijke dienstverlening is. Dat vraagt om een integrale, innovatie aanpak en samenwerking tussen zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijspartners, overheid en stakeholders. Wij bieden daartoe een sterk netwerk, dienstverlening en stimuleren en faciliteren kennisdeling en samenwerking van Zorg en Welzijn in (innovatieve) projecten vanuit bestuurlijk draagvlak. Instroom, doorstroom en uitstroom zijn daarbij de leidende thema’s.

Enthousiast? Reageer!
Wij nodigen je van harte uit om te reageren vóór 25 september via info@wzw.nl t.a.v. Annette de Groot, directeur-bestuurder a.i. In de week van 1 oktober ontvang je een terugkoppeling. De eerste gesprekken vinden daaropvolgend plaats en zullen (na selectie) gevolgd worden door een tweede gespreksronde met een aantal collega’s en een arbeidsvoorwaardengesprek.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Pieternel van Heijst, programmamanager Duurzame Inzetbaarheid. Heb je vragen over de procedure? Dan kun je terecht bij Wendy Penning. Zij zijn bereikbaar via 026-38 98 983 of info@wzw.nl. Voor meer informatie over WZW: www.wzw.nl.