Geplaatst op 27 september 2021 11:17

VACATURE: communicatieadviseur

De functie: daadkrachtige communicatieadviseur (32-40 u/pw, Arnhem)

Jouw werkdag bij WZW ziet er nooit hetzelfde uit. Het ene moment bedenk je met projectmanagers wat een project voor communicatie inzet nodig heeft, het andere moment brief je een vormgever of schrijf je content voor websites, nieuwsbrieven en mailings. Je bent vaak van A tot Z betrokken bij de communicatievraagstukken in Zorg en Welzijn.

In deze functie kun je jouw enthousiasme voor het communicatievak inzetten voor een sector waarin écht het verschil gemaakt wordt!

Elk project of campagne waar jij als communicatieadviseur bij betrokken bent, is anders en vraagt om een andere communicatiebenadering. En daar loop jij warm voor! Want als iemand van aanpakken weet, het overzicht houdt als er veel verschillende opdrachten naast elkaar lopen én ook meedenkt over de vraag achter de vraag binnen de projecten; dan ben jij het wel! Onze communicatie is voornamelijk B2B, en soms B2C. Daarbij communiceren we doelgroepgericht met focus op online communicatie.

Je gaat werken in een enthousiast team met twee vaste communicatiecollega’s (een communicatieadviseur met online expertise en een senior communicatieadviseur). Samen ben je verantwoordelijk voor zowel de communicatie rondom projecten en dienstverlening van WZW, als de corporate communicatie.

Kijk verder op deze website om een idee te krijgen met welke projecten we allemaal bezig zijn in onze regio Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland.

Laadt bovenstaande video niet? Klik dan hier om hem te bekijken in een nieuw tabblad.

Wat neem je mee?

 • Een afgeronde opleiding hbo of wo communicatie;
 • Ervaring of specialisatie in marketingcommunicatie is een pré;
 • Minimaal drie jaar ervaring als communicatieadviseur;
 • Bij voorkeur heb je ervaring in een multi-stakeholder omgeving;
 • Kennis over het thema arbeidsmarkt (in de sector Zorg en Welzijn) is mooi meegenomen.

Jouw competentieprofiel

 • Initiatiefrijk en vanuit eigen verantwoordelijkheid goed kunnen samenwerken;
 • Je bent inventief en kunt snel schakelen tussen projecten en communicatie-activiteiten;
 • Je zit vol verrassende invalshoeken en denkt in mogelijkheden;
 • Je bent tekstueel vaardig in het schrijven en redigeren (van (web)teksten en social media);
 • Je vindt het leuk om op tactisch niveau te werken én operationeel de handen uit de mouwen te steken;
 • Je kunt goed plannen en organiseren en wisselt proactief ideeën en informatie uit met betrokkenen voor een constructieve samenwerking;
 • Je kunt klant/stakeholdergericht werken en weegt verschillende belangen af.

Werken bij WZW
Werken bij WZW betekent dat je deel uitmaakt van een enthousiast en ambitieus team dat zich op daadkrachtige wijze en in verbinding met leden en samenwerkingspartners sterk maakt voor balans op de regionale arbeidsmarkt van Zorg en Welzijn. In Arnhem-Zuid hebben we een fijn kantoor; een werkomgeving met de benodigde ruimte, vitale werkplekken en een frisse uitstraling. Ook werken wij hybride.

We zijn ambitieus, werken hard voor onze maatschappelijke opdracht en vinden het daarnaast belangrijk om met elkaar te kunnen lachen. Een team waarin je jouw collega’s persoonlijk kent, je elkaar en ieders expertise goed weet te vinden, onderling kennis uitwisselt en elkaar versterkt. Op die manier boeken we samen mooie, duurzame resultaten met en voor onze leden én de regio. Onze kernwaarden: verbindend, daadkrachtig, inventief en persoonlijk, zijn daarbij altijd ons uitgangspunt.
 
WZW is de werkgeversvereniging van zorg- en welzijnsorganisaties in Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland. Samen met ruim 125 leden en samenwerkingspartners werkt WZW aan (regionale) arbeidsmarktgerelateerde vraagstukken. Vanuit landelijke en regionale ontwikkelingen en vragen uit de sector behartigt WZW de gemeenschappelijke belangen en treedt zij op als ambassadeur. WZW vormt de verbindende schakel in het krachtige regionale netwerk met leden en samenwerkingspartners. WZW initieert en jaagt nieuwe activiteiten aan, faciliteert en ondersteunt in gezamenlijke projecten. Ook organiseert WZW onder meer leernetwerken, strategische agendatafels, inspiratiesessies, workshops en andere inhoudelijke bijeenkomsten over arbeidsmarktgerelateerde thema’s.

Solliciteren
Enthousiast? Dan ontvangen wij graag jouw reactie! Mail je motivatie en CV uiterlijk 17 oktober 2021 naar info@wzw.nl, ter attentie van Pascalle Neijenhuis (directeur-bestuurder) en onder vermelding van vacature communicatieadviseur. De eerste gesprekken vinden plaats op vrijdag 22 oktober. De tweede ronde gesprekken vindt plaats op dinsdagochtend 26 oktober.

Meer weten?
Voor meer informatie over de functie en WZW ben je welkom om contact op te nemen met Ilse Blokhuizen (communicatieadviseur) via info@wzw.nl of 026 389 89 83.

Standplaats: Arnhem
Uren: 32 – 40 uur/week
Inschaling: FWG 55, CAO Ziekenhuizen
Contract: Jaarcontract met uitzicht op dienstverband voor onbepaalde tijd